Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De jeugdzorg na 2015 in Midden-Limburg

15/03/2014 - 09:30 tot 13:00

Dat is de titel van de themaochtend die Zorgverlening-PGZ uit Nederweert organiseert in het teken van de week van Zorg en Welzijn, op zaterdag 15 maart te Beatrixstraat 31a in Nederweert (Budschop). Het programma begint om 10.00uur (inloop vanaf 9.30uur) en duurt tot ongeveer 13.00uur.

Nu de nieuwe Jeugdwet door de eerste kamer is aangenomen, is duidelijk dat er veel gaat veranderen in de organisatie en aansturing van de jeugdzorg in Midden-Limburg per 2015. Als 1 van de pilotgemeenten in deze regio is ook verantwoordelijk wethouder, mevrouw Frenken-Ras, van Nederweert een van de sprekers op deze informatieve en interactieve ochtend voor inwoners van de regio Nederweert en cliënten van PGZ. Ook zal er een lezing worden gehouden door MEE, enkele ervaringsdeskundigen en de Stichting Jeugd Zorgvragers Limburg. Door ieder vanuit hun eigen beleving bij de Jeugdwet hun lezing in te vullen, belooft het een informatieve en boeiende ochtend te worden.

Wilt u hierbij aanwezig zijn en wilt u wellicht nog wat informatie uitwisselen met onze sprekers, dan bent u van harte uitgenodigd. Voor het complete programma neemt u een kijkje op onze website: www.zorgverlening-pgz.nl . Indien u aanwezig wilt zijn dan kunt u zich (kosteloos) aanmelden via: themaochtend@pgz.nu

Gegevens

Datum:
15/03/2014
Tijd:
09:30 tot 13:00
Evenement Categorie:

Organisator

Zorgverlening PGZ
Telefoon:
0495 - 622399
E-mail:
info@zorgverlening-pgz.nl
Site:
www.zorgverlening-pgz.nl

Locatie

PGZ Nederweert
Baetrixstraat 31a
Nederweert , Limburg Nederland
+ Google Maps
Site:
http://www.zorgverlening-pgz.nl/