Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dag van de smaak in Openluchtmuseum Eynderhoof Nederweert – Eind

08/07/2012 - 13:00 tot 17:00

Dag vd SmaakEen kruiden – groendag – met streekproducten waar smaak belangrijk is,  een 15 tal stands zorgen deze dag voor een variatie van producten rondom smaak.

U kunt er kruidenplanten en ecologische groenten kopen en u  hier over laten voorlichten, kruidenthee proeven , maar ook de Nederweerter koffie met een likeur van de gagelstruik ontdekken, (weet je ook dat deze gagelstruik in de heemtuin van Eynderhoof voor komt) je kunt genieten met het streekbier van de Natte Geit,  maar ook de kinderen kunnen proeven van een  heerlijk boeren ijsje. De imker gaat honing slingeren  die  u kunt proeven en kopen ja echte Eynderhoof honing, honingbonbons, honingdrank enz., de dames van Zijactief gaan jam maken en u laten proeven van veel eigen gemaakte recepten, Het bakhuis is in bedrijf en de geur van het gebak zal iedereen laten smullen, een sneetje brood met appelperen stroop,  of eigen gemaakte jam, te veel om op te noemen. De Fuchsia  club  midden Limburg is aanwezig met vele soorten fuchsia,s , een stand van prachtige bloempalen is er te zien

Er zijn 3 infostands van de bezoekerscentra in de regio, die je vertellen wat er zo al te doen is in de Heerlijke Peel tijdens de komende vakantie, het gehele museum is vol in bedrijf deze dag, op de vernieuwde terrassen in Eynderhoof word het echt genieten van geur smaak en geluid,  de tuinen zijn op zijn mooist en de velen bloemen staan in bloei. Kom dus naar Eynderhoof het leukste Uitje van Limburg.

Voor meer info www.eynderhoof.nl

Gegevens

Datum:
08/07/2012
Tijd:
13:00 tot 17:00
Evenement Categorie: