Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cultureel Lint Weert

19/09/2021

Jaarlijks wordt het culturele seizoen in Weert geopend met het feestelijke Cultureel Lint, dé uitmarkt van Weert. Ook voor 2021 staat het evenement op de planning. De organisatie heeft laten weten vol enthousiasme uit te kijken naar de tiende editie op zondag 19 september.

Cultureel Lint Weert

Koopzondag 19 september staat de tiende editie van Cultureel Lint, dé Weerter uitmarkt, op de kalender. Tijdens Cultureel Lint laten professionele- en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen het publiek genieten van allerlei kleine, gratis voorstellingen en presentaties op het gebied van muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en meer. Het evenement wordt georganiseerd door de drie professionele culturele instellingen van Weert, Munttheater, RICK en Muziekcentrum De Bosuil, gebundeld onder de naam Stichting Cultureel Lint.

Feestelijk jubileum
De organisatie is druk doende met de voorbereidingen van de jubileumeditie van Cultureel Lint, waarbij in navolging van de succesvolle corona-variant in 2020 ook dit jaar meer nadruk zal liggen op ruimte en spreiding van locaties. Zo is de organisatie wederom in gesprek met partijen om wederom een aantal bijzondere locaties buiten het stadscentrum te betrekken bij de programmering. Vanwege het feestelijke jubileum worden enkele aanvullende acties voorbereid. De precieze inhoud hiervan wordt later bekendgemaakt.

Gegevens

Datum:
19/09/2021
Evenement Tags:
,
Site:
https://cultureellint.nl

Organisator

Cultureel Lint
E-mail:
cultureellint@gmail.com
Site:
http://cultureellint.nl

Locatie

Centrum Weert
Weert, Limburg Netherlands + Google Maps