Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerste goedgekeurd worden door de redactie.

 

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Concerten Clarinet Choir Weert in Openluchtmuseum Eynderhoof

01/07/2018 - 13:30 tot 16:30

€6

Voor het derde jaar op rij zal Clarinet Choir Weert (CCW) deze zomer optredens verzorgen in het Openluchtmuseum Eynderhoof, Milderspaât 1 in Nederweert-Eind en wel op zondag 1 juli. Er worden twee concerten gegeven: van 13.30-14.30 uur en van 15.30-16.30 uur. Verder wordt er deze dag op traditionele wijze bier gebrouwen (in grote ketels op houtvuur) en zijn er demonstraties van diverse oude ambachten. Het entreekaartje voor het museum Eynderhoof (volwassenen: € 6,00 p.p.; kinderen: € 2,50 p.p.) geeft eveneens toegang tot de concerten. Het museum is van 13.00 tot 17.00 uur geopend.

Al sinds de oprichting -in 1986- staat het CCW, het klarinetensemble van RICK Weert, onder leiding van klarinet- en saxofoondocent John van Peij. Het Clarinet Choir Weert speelt klassieke, jazzy, funky en poparrangementen -die specifiek voor klarinet geschreven zijn- en verzorgt meerdere keren per jaar optredens, voornamelijk in de regio, maar ook elders in Nederland en in het buitenland. Tevens worden er regelmatig optredens met andere muziekensembles of zangkoren georganiseerd. Zo was er in maart nog een duoconcert met het Mandoline Ensemble The Strings uit Stein en in juni een duoconcert met koperblazersensemble Brasspack in Zwolle.

De groep bestaat uit zo’n 20 klarinettisten en 2 slagwerkers -afkomstig uit zowel Noord-Brabant als Limburg- en kan altijd nieuwe leden gebruiken. Dus zou jij zelf ook graag in dit ensemble spelen? Kom gerust eens langs tijdens een repetitie en breng je klarinet mee! Momenteel zoeken we vooral besklarinettisten, maar ook andere klarinettisten zijn welkom. Er wordt elke zaterdag van 10.00 – 11.30 uur gerepeteerd bij RICK (Beekstraat 27, Weert), behalve in de schoolvakanties. Je kunt ook via het contactformulier op de site van te voren contact opnemen.

Verdere informatie: www.clarinetchoirweert.nl

Gegevens

Datum:
01/07/2018
Tijd:
13:30 tot 16:30
Kosten:
€6
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
http://www.clarinetchoirweert.nl/

Organisator

Clarinet Choir Weert
E-mail:
info@clarinetchoirweert.nl
Website:
http://www.clarinetchoirweert.nl/

Locatie

Eynderhoof
Milderspad 1
Nederweert-Eind, 6034 PL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0495 626507
Website:
www.eynderhoof.nl