Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Coconblazers te gast bij Eynderhoof

17/06/2018 - 14:00 tot 17:00

Op zondag 17 juni maken de Coconblazers weer muziek op Eynderhoof.  Deze dag keer staat het museum Eynderhoof in het teken van Kunst en Kersen. Twintig kunstenaars gaan het museum met zijn karakteristieke oude gebouwen en fraaie tuinperken gebruiken als decor voor hun exposities.
Tevens is deze dag het Kersenfeest, en met een goede traditie moet je niet breken.

Kersenfeest
Het kersenfeest was vroeger de gelegenheid om de kersen uit eigen bongerd te proeven. De kersenbomen op Eynderhoof zijn beeldbepalend voor het museum en de vruchten worden verwerkt in veel zelfgemaakte kersenproducten. Eigen bakkers maken kersenvlaai en je kunt kijken hoe deze vlaaien op de ouderwetse manier worden gebakken. Ambachtslieden laten zien dat het oude ambacht nog springlevend is.

Genieten
De Coconblazers laten je zien en horen hoe een goed stuk blaasmuziek klinkt. Dit alles afgewisseld met enkele zangnummers. Geniet op het terras van de zelfgebakken lekkernijen met een kopje koffie of een goed glas bier. Bezoek de oude ambachten in vol bedrijf en aanschouw de gezellige drukte.  Vakmanschap is meesterschap; dat geldt voor de vrijwilligers en ambachtslieden van Eynderhoof , maar ook voor de muzikanten van de Coconblazers.

Datum en tijd
Kom dus op zondag 17 juni naar Eynderhoof an de Milderspaat 1 in Nederweert Eind. De blaaskapel, speelt er van 14:00 uur tot ca 17:00 uur en brengt leuke goed in het gehoor liggende blaasmuziek waarvan je zeker enkele stukjes zult herkennen uit vroeger tijd. 
Het volgende optreden van de Coconblazers is op 19 juli op de Markt te Weert.

Nieuwe leden zijn overigens nog altijd welkom dus loop vrijblijvend even binnen op de repetities

Gegevens

Datum:
17/06/2018
Tijd:
14:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Eynderhoof
Milderspad 1
Nederweert-Eind, 6034 PL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0495 626507
Website:
www.eynderhoof.nl