Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brouwen op de boeren manier

03/09/2017 - 13:00 tot 17:00

€6,00

Op deze wijn- en bier dag is er aandacht voor de productie van wijn en bier en kan er geproefd worden van al deze heerlijkheden. De wijnmakers van het limburgs openluchtmuseum zullen de productie van wijn toelichten en de brouwers zijn actief met het brouwen van bier. Want net als bij koffie, thee en kaas is er tegenwoordig ook bij wijn en bier steeds meer aandacht voor de herkomst en de eerlijke productiewijze van deze producten. Uiteraard proeven we alleen karaktervolle wijnen en bieren op authentiek manier vervaardigd.

Tijdens de proeverij leer je op een andere manier bier en wijn drinken. Je gaat bier en wijn bekijken, ruiken, proeven en beoordelen. Naast dat er deze middag veel geleerd kan worden over bier en wijn, ontdekt iedereen beslist ook een eigen favorieten. Je moet in beginstel natuurlijk wel van deze producten houden en boven de 18 jaar zijn!

Veel van de oude ambachten zijn op deze zondag in bedrijf. Dat betekent dat er overal bedrijvigheid is in Eynderhoof en worden tal van demonstraties gegeven. Alle ambachtslieden staan te popelen om over hun eigen ambacht en de gerede producten te vertellen. Want daar zijn ze met recht allemaal trots op.
U kunt in de herberg of een van de terrassen genieten van een heerlijke kop koffie met vlaai, die op ambachtelijke wijze is gebakken door onze bakkers in ons eigen bakhuis.

De muziek is deze zondag van de Mart Vervoort

Het limburgs openluchtmuseum in Nederweert Eind is geopend van 13.00 – 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.eynderhoof.nl

Gegevens

Datum:
03/09/2017
Tijd:
13:00 tot 17:00
Kosten:
€6,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
www.eynderhoof.nl

Locatie

Eynderhoof
Milderspad 1
Nederweert-Eind, 6034 PL Nederland
Telefoon:
0495 626507
Site:
www.eynderhoof.nl

Organisator

Eynderhoof
Telefoon:
0495-626507
E-mail:
eynderhoof@planet.nl
Site:
www.eynderhoof.nl