Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bospop 2021

09/07 - 08:00 tot 11/07 - 17:00

Sting & Kensington komen terug, Lionel Richie nog in onderhandeling.

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021 viert Bospop alsnog de 40-jarige jubileum editie van Bospop met grotendeels hetzelfde programma van 2020. “Wat dit jaar één van onze grootste edities ooit had moeten worden, kon door de Corona crisis en het verbod op grootschalige evenementen om begrijpelijke redenen niet doorgaan” aldus de organisatie.
We hebben jullie even om geduld moeten vragen zodat we op de achtergrond alle voorbereidingen konden treffen om goed nieuws te kunnen melden. We zijn dan ook blij bekend te kunnen maken dat we de volgende bands in ieder geval op Bospop 2021 terug zullen zien

Vrijdag 9 juli
Sting, Supertramp’s Roger Hodgson, White Lies, Jett Rebel, Gary Moore Tribute Band

Zaterdag 10 juli 
Heather Nova, De Dijk, Black Pumas, Dizzy Mizz Lizzy, Stahlzeit, Sloper, Tim Montana, Inge van Calkar, Gin Lady

Zondag 11 juli 
Kensington, BLØF, Walter Trout Band, The Steel Woods, Robert Jon & the Wreck

De onderhandelingen met de overige bands uit de programmering van 2020 lopen voorspoedig. De locatie en aanvangstijden blijven hetzelfde. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende data. Vanaf 1 juni a.s. start ook de verkoop voor nieuwe Bospop 2021 tickets via Ticketmaster en alle bekende verkoopadressen.

Met het grotendeels doorplaatsen van het programma naar 2021, bieden we je graag volgend jaar alsnog die geweldige jubileumeditie die we je eigenlijk dit jaar beloofd hadden.
Mocht je er desondanks toch voor kiezen om je ticket terug te willen geven, dan helpen we je graag. Inleveren kan de gehele maand juni (van 1 tot 30 juni 2020). We betalen dan de entreeprijs en de servicekosten z.s.m. aan je terug.

Meer info over de retourprocedure voor de Bospop 2020 kaarten is te vinden op de website. Let op: Teruggave kan alleen van 1 juni tot 30 juni 2020.

Heb je nog vragen? Lees dan eerst even de FAQ op https://www.bospop.nl/informatie/faq/, deze werken ze regelmatig bij.

Gegevens

Begin:
09/07 - 08:00
Einde:
11/07 - 17:00
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.nederweert24.nl/bospop/

Locatie

Evenemententerrein Weert Noord
tussen Eindhovenseweg en Stienestraat
Weert, Limburg Netherlands
+ Google Maps

Organisator

Bospop