Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bluesy zomeravond bij De Pelen

28/06/2014 - 19:00 tot 23:00

Gratis

Een zalige, bluesy zomeravond met swingende muziek van eigen bodem. Het speelschema:
• 19.00 uur: Crossroads
• 20.30 uur: The Oaken Towels
• 22.00 uur: The 21Boeket Blues Band

Crossroads – coverband van moderne rockmuziek
De beste bands zijn ooit ontstaan tijdens een jamsessie met vrienden in een garage. Crossroads heeft wat dat betreft een goede start gemaakt. Na wat speels jammen met twee gitaristen en een drummer ging de band op zoek naar een zangeres. Dat lukte en eind 2012 was Crossroads een feit. Er werd een half jaar flink gerepeteerd en in augustus 2013 volgde een eerste optreden. Dat was meteen een succes! Inmiddels heeft deze enthousiaste jonge band al op heel wat podia in het Weerterland gespeeld. Op 28 juni zullen ze met hun enthousiaste vertolking van moderne rockcovers vast en zeker ook het Peelpodium veroveren.

The Oaken Towels – swing- en soulband
De band bestaat uit een strak combo en een enthousiaste zanger aangevuld met swingende blazers. The Oaken Towels spelen bekende en minder bekende pop, blues, swing en soul nummers van onder andere Michal Bublé, Joe Cocker en The Blues Brothers. De band is nog jong – opgericht in november 2012 – maar hun speellijst is er niet minder om: finale Battle Talents, Van Horne Muziekgala in het Munttheater, voorprogramma van Nick en Simon, winnaars Van Horne Pop, Muziekfestival Bosuil 10 jaar, Stadsschouwburg Sittard-Geleen en Openluchttheater de Lichtenberg. Meer info: www.theoakentowels.nl

The 21Boeket Blues Band – onversneden blues van eigen bodem
De naam 21Boeket Blues Band verwijst naar de locatie van de eerste repetitieruimte van de band: Boeket 21 in Nederweert. De band werd opgericht in 2003 en sindsdien hebben tal van bekende en minder bekende muzikanten deel uitgemaakt van deze band. De Stadschouwburg van Sittard, een Italiaans gemeenschapshuis in Boorsem (BE), Moulin Blues, Sjilvend Rock(t) en andere podia waren eerder ‘the place to be’. Op zaterdag 28 juni staan Peter Schulz, Maikel van Bogget, Sander Waulthers, Marinus van Stiphout, Eric Kessels en Henk Evers op het Peelpodium van de Pelen. The 21Boeket Blues Band staat voor onversneden blues, instinctieve improvisatie, eerlijke emotie, swing en herkenning.

Entree is een vrijwillige bijdrage. Reserveren hoeft niet, maar vol = vol! Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

LET OP: Mocht het Nederlands Elftal op 28 juni om 18.00 uur spelen dan kleurt ook De Pelen Oranje. De wedstrijd is dan, voorgaand aan de optredens, te zien op een groot scherm in het Amfitheater van het Buitencentrum.

Gegevens

Datum:
28/06/2014
Tijd:
19:00 tot 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

BuitenCentrum De Pelen
Moostdijk 15
Ospel, Limburg 6035 RB Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0495-641497