Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Longpunt Weert

18/10/2017 - 14:00 tot 16:00

Gratis

Longpunt Weert organiseert op woensdag 18 oktober haar maandelijkse bijeenkomst voor longpatiënten en hun naasten. Tijdens deze bijeenkomst staat Zelfzorg en eHealth centraal. De zorg verandert en technologie ontwikkelt zich razendsnel. Ook de rol van de patiënt verandert. Wat is eHealth en wat zijn hiervan de voordelen voor (long)patiënten? Dr. Sanne van der Weegen, onderzoeker eHealth bij Vilans kenniscentrum geeft uitleg tijdens de bijeenkomst.

De bijeenkomst is van 14.00 tot 16.00 uur in zaal Keenterhart, St. Jozefskerkplein 3 in Weert. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Bijeenkomsten Longpunt Weert
Het Longpunt Weert is dé maandelijkse ontmoetingsplek voor longpatiënten, hun naasten en zorgverleners. Meestal hebben de bijeenkomsten een thema dat ingeleid wordt door een deskundige. Het tweede deel van de bijeenkomst wordt gebruikt om onderling ervaring uit te wisselen en sociale contacten op te doen.  Longpatiënten en hun naasten zijn van harte uitgenodigd de bijeenkomsten te bezoeken. Aanmelden of lid zijn van het Longfonds is niet nodig. Deelname is gratis. Doe geen geurtje op als je de bijeenkomt bezoekt, veel longpatiënten hebben daar last van.

Gegevens

Datum:
18/10/2017
Tijd:
14:00 tot 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

SJG Weert
Telefoon:
0495 - 57 21 00
E-mail:
info@sintjansgasthuis.nl
Site:
http://www.sintjansgasthuis.nl/

Locatie

Keenter Hart
St. Jozefskerkplein 3
Weert, Nederland
+ Google Maps