Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Benefiet festival op Stokershorst

25/06/2017 - 15:00 tot 22:30

€10

Muziek staat centraal, maar het is vooral het gebeuren er omheen dat ons festival anders dan anders maakt. Verrassende bands, kunst, rust en ruimte zijn de ingrediënten om optimaal te genieten. Ook een hapje of een sapje zal op deze dag niet ontbreken. Middenin de natuur van Nederweert-Eind worden muziek, kunst, cultuur en zorg met elkaar verbonden. Er is een markt en er zijn infostands over o.a. Toon Hermans Huis Weert en Wens Ambulance Limburg.

De Mont Ventoux loopt als een rode draad door dit festival. Om een bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker beklimt Bert Vossen op donderdag 31 augustus de Mont Ventoux in Frankrijk. Een zware inspanning die symbool staat voor de strijd tegen kanker. Het benefiet festival komt ten goede aan KWF kankerbestrijding en het Toon Hermans Huis in Weert. Het initiatief voor deze sponsoractie ligt bij Bert (v.h. organisator Moulin Blues).

Naast de steun van de vele vrijwilligers en begunstigers, treden onderstaande bands belangeloos op voor het goede doel: Arno Adams & Co ‘Belfeld Blues’, Taxfree Bluesband, Jan Schroen, Julien van de Loo (Girls Walk Bye), Wil Hendrix, L’Espoir Du Swing ‘Gypsy Jazz’, Wayne’s Traveling band ‘Johnny Cash songs’ en rechtstreeks uit de Maasdelta de kleurrijke Ragtime Rumours.

Zowel publiek als artiest is bezoeker van landgoed Stokershorst, waar de natuur de grens aangeeft en niet de dranghekken. Het benefiet festival van Breezy Concerts is voor alle liefhebbers van goede muziek die behoefte hebben aan een sfeervol gebeuren. De bands spelen op het hoofdpodium en de singer-songwriters delen het intieme kapelpodium. Je kan uit je dak gaan op het festivalterrein en tot het donker met kampvuurliedjes op de stookplaats. Het ultieme festivalgevoel vind je op “Benefiet festival Breezy Concerts@Stokershorst”.

Datum zondag 25 juni | Poorten open 14.00 uur | Aanvang 15.00 uur tot 22.30 uur | Entree € 10,00 | Locatie Stokershorst 1, Nederweert-Eind. De organisatie is in handen van Fien Leenders, Sjaak Krebbers, Rob Bos, Hans Dohmen en Bert Vossen. Meer informatie: www.stokershorst.com / facebook: Breezy Concerts  / Bert 0624765795

Gegevens

Datum:
25/06/2017
Tijd:
15:00 tot 22:30
Kosten:
€10

Locatie

Stokershorst
Stokershorst 1
Nederweert-Eind, Limburg 6034 RG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 303 641 86
Website:
www.stokershorst.com