Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerste goedgekeurd worden door de redactie.

 

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bantopa Party Weert

16/07/2017 - 13:00 tot 23:00

Bantopa zal dit jaar plaatsvinden op 16 juli en vindt net als de afgelopen jaren plaats op de Nieuwe Markt vanaf 13:00uur. Verschillende zomerse bands en een DJ zullen hun kunsten ten gehoor brengen.  Er zijn ook verschillende optredens van locale dans- en percussiegroepen en hierbij zijn onderanderen; Percusive Interlude, Dans- & Sportcenter The Big Experience, Dansschool Fresh en As Arraias van de party om een er wederom een groot spektakel van te maken.

De presentatie is in handen van niemand minder dan Ricardo Ras. Hij keert na 6 edities afwezigheid terug op een van leukste events van Weert: De Bantopa Party! “Het unieke aan Bantopa is toch wel het gemoedelijke. Bantopa, dat vrij vertaald ‘laat elkaar ontmoeten’ betekend doet zijn naam eer aan. Als ik bijvoorbeeld kijk naar de Arubaanse en Antilliaanse gemeenschap hier in Weert (Ricardo heeft Arubaanse roots. red.) dan treffen velen elkaar ook echt weer jaarlijks op Bantopa. En dat is mooi! Dat komt denk ik omdat het niet té groot is maar ook niet té klein. Het is alsof je op één groot verjaardagsfeest bent van je oom uit Curacao en je hebt al je neven en nichten uitgenodigd. Een ‘get together’ noemen wij dat. Met veel muziek, dans, eten en drinken.” aldus Ricardo Ras.

Vrijwilligers
Bantopa draait ieder jaar geheel op vrijwilligers, deze dragen bij aan het jaarlijkse succes. Wil jij ook een bijdragen doen om te helpen tijdens Bantopa, stuur dan even een bericht naar BantopaWeert@gmail.com. Werkzaamheden achter de bar, dranken uitgeven, artiesten begeleiden en sfeerbeheer daar kunnen altijd nog mensen zich voor aanmelden. Noteer alvast 16 juli in je agenda, voor het gezelligste zomerfestival van Limburg!

Gegevens

Datum:
16/07/2017
Tijd:
13:00 tot 23:00

Locatie

weert
industriekade 46
weert, Limburg Nederland
+ Google Maps
Website:
www.meukisleuk.nl