Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Airbrushdemonstratie door Vivi Hoffmanns

19/09/2015 - 13:00 tot 17:00

Gratis
Pop Up Galerie Nederweert

Op zondag 20 september demonstreert kunstenares en exposante Vivi Hoffmanns haar fenomenale en prijswinnende airbrushkunst in Pop Up Galerie Nederweert. Ervaar live hoe zij op wel haast fotografische wijze volledig vanuit het niets een schitterend portret neerzet met de airbrushtechniek. Onder de aanwezige kunstenaars is onder andere ook exposant Roy Wagemans (pop art/multimedia) uit Schinnen.

Vivi Hoffmanns: “Ik maak niet alleen beelden en schilderijen, maar ik heb nog een nieuwe passie gevonden: Airbrushen! Ik maak portretten maar ik laat ook mijn eigen fantasie de vrije loop en combineer verschillende stijlen met gemixte technieken. Ik ben erg gefascineerd door artiesten: muzikanten in het bijzonder. Velen van hen zijn ongelofelijk gepassioneerd en voor mij is het de grootste uitdaging om deze passie en diepe emoties te vangen in het portret! Ik werk nauw samen met de getalenteerde fotograaf: Andy Wright (www.andywright.ca). De combinatie van zijn waanzinnige foto’s en mijn creativiteit en passie voor het airbrushen maakt dat de echte persoon met zijn hele ziel en passie tot leven komt in het portret.”

Een aantal van haar airbrush-schilderijen en meer vind je op www.vivi-creatief.nl of kijk eens op haar Facebookpagina.  Met haar airbrush-schilderij van John Pettrucci heeft zij de derde prijs gewonnen in de Sparmax Europese Airbrush Wedstrijd.

Pop Up Galerie Nederweert (PUGN) is geopend op:
Zaterdag 19 september: 13.00 – 17.00 uur
Zondag 20 september: 13.00 – 17.00 uur

Gegevens

Datum:
19/09/2015
Tijd:
13:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Locatie

Limburg Nederland + Google Maps
Zet Notificaties aan OK Nee dankje