Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

’90s Forever’ op Koningsdag met Rolf en Patrick

26/04 - 21:00 tot 02:00

Zet je schrap, want dit jaar kun je je eindelijk weer helemaal laten gaan op de ‘90’s Party met DJ’s Patrick en Rolf‘. Op dinsdagavond ‘Koningsnacht‘ 26 april 2022 vanaf 21:00 uur bij ‘Eetcafé De Kleine Winst‘ én de ‘Aanwinst‘ aan de Kerkstraat in Nederweert.

90s Forever Nederweert

De jaren 90, muziek uit deze jaren blijft ontzettend populair voor de oudere jeugd vanaf 35 (en ook bij de nog jongere generatie). “Na een aantal zeer geslaagde edities krijgt onze 90’s party een vervolg op 26 april, Koningsnacht. De playlist van deze avond wordt wederom samengesteld door Rolf en Patrick. Trainingspakje mag, komen moet.” aldus Rolf en Patrick.

90s in Nederweert
Wie kan zich de tijd van de de vele kroegen in Nederweert nog herinneren? Vanaf de Smisserstraat tot aan Strateris in Nederweert zaten tientallen goed draaiende kroegen elke zondag ‘knoep’ vol. Voor velen boven de 30 zijn dit bekende tijden waar nog vaak met weemoed aan wordt gedacht. Je eerste vriendje of vriendinnetje, je eerste keer naar het park “wandelen“, friet van Bettie, de Waal of de lekkere pindasaus van Broer. Tijden om nooit te vergeten en waar tijdens velen verjaardagen en feestjes nog vaak aan terug gedacht wordt. Op welk nummer heb jij voor het eerst geslowd of misschien wel gekust? Welke herinnering heb jij aan dat ene nummer uit de 90’s. Dat gevoel proberen Rolf en Patrick terug te laten komen op één avond bij De Kleine Winst én de Aanwinst.

De eerste plaatjes zijn op de playlist gezet. Oei, oei dat wordt wat! Zorg dat je erbij bent!

Gegevens

Datum:
26/04
Tijd:
21:00 tot 02:00

Locatie

Eetcafé De Kleine Winst
Kerkstraat 2
Nederweert, 6031 CH Netherlands
+ Google Maps