Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

16/12/2016 - 18:30 tot 21:30

Gratis

Op vrijdag 16 december wordt op het plein van het Thomashuis, Moostdijk 1 in Ospeldijk voor de vierde keer een gezellige kerstmarkt gehouden. De markt begint om 18.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

Maria, Jozef en het kindje Jezus hebben wederom onderdak gevonden in een stalletje in Ospeldijk. Schutterij St. Odilia zorgt weer voor warme chocomel, glĂŒhwein, thee, koffie en versgebakken wafels. Diverse hobbyisten en plaatselijke ondernemers bieden er hun zelfgemaakte/ingekochte artikelen aan. Verder worden er o.a. kerststukjes, sieraden, woonaccessoires, engeltjes en nog veel meer verkocht. Ook de Kerstman zal wederom een bezoek aan Ospeldijk brengen.  Dit jaar wordt de muzikale ondersteuning verzorgd door ‘De Peelklanken’ uit Ospel.
Tevens is er een loterij met mooie prijzen gesponsord door o.a. de deelnemers van de markt en vrienden van het Thomashuis Ospeldijk-’t Kienhout. Om 21.00 uur vindt de trekking plaats. De opbrengst van de loterij komt dit jaar o.a. ten goede aan buitencentrum De Pelen en KansPlus. Meer info: Kerstviering.ospeldijk@gmail.com

Gegevens

Datum:
16/12/2016
Tijd:
18:30 tot 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Thomashuis Ospeldijk
Moostdijk 1
Ospeldijk, 6035 RB
+ Google Maps
Zet Notificaties aan OK Nee dankje