Brasserie Vrienden van de Peel sluit het jaar af met een maand vol gezellige en smakelijke evenementen.
In december staat de brasserie volledig in het teken van winterse gezelligheid, heerlijke specialiteiten en natuurlijk een feestelijke kerstsfeer.
Brasserie Vrienden van de Peel
Aankomende weekend kunnen de gasten genieten van een avond Onbeperkt Spareribs of Schnitzels. Een populaire klassieker die jaarlijks veel liefhebbers trekt.
Op 12 december volgt een culinair hoogtepunt voor carpaccio fans: Onbeperkt Carpaccio. Een avond waar carpaccioliefhebbers hun hart kunnen ophalen met deze verfijnde klassieker.
In het weekend voor Kerst, op 20 en 21 december, presenteert de brasserie de speciale editie van de Crazy Diner ‘Kerstspecial’. Tijdens deze avonden worden gasten verrast met een feestelijk diner vol creativiteit, gezelligheid en kerstsfeer.
Op 25 december staat traditiegetrouw de Kerstbrunch op het programma.
Een uitgebreide en sfeervolle brunch waarbij families, vrienden en koppels samen kunnen genieten van een ontspannen kerstochtend.
De brasserie is op 26 december en 1 januari gesloten, zodat het team ook even kan uitrusten en genieten van de feestdagen.
Met deze afwisselende en feestelijke agenda belooft december bij Vrienden van de Peel een maand te worden vol gezelligheid en culinaire verwennerij. Reserveren wordt aangeraden, want de decemberactiviteiten zijn ieder jaar snel volgeboekt.
Wil je graag nog reserveren! Dan kan via info@vriendenvandepeel.nl of telefonisch via 0495-631619.
Zijn er nog specifieke dieetwensen of allergieën, laat dit dan vooral weten. Hier kan uiteraard rekening mee gehouden worden.









Er zijn nog geen reacties geplaatst