Site pictogram Nederweert24

Weert Totaal Festival (WTF): nu twee dagen

Het Weert Totaal Festival wordt dit jaar een tweedaags evenement, 9 en 10 mei, Hemelvaartsdag en de dag na Hemelvaart. Op dag 1 staat WTF voor het bekende Weert Totaal Festival en op dag 2 staat WTF voor Woodstock Tribute Festival.

Weert Totaal Festival

Hemelvaartsdag – Weert Totaal Festival
Op Hemelvaartsdag, 9 mei, verwelkomt Weert het traditionele Weert Totaal Festival op het St. Raphaëlpad van 13.00 tot 01.00 uur. WTF staat garant voor een dag vol plezier, verrukkelijke drankjes en geweldige live muziek en belooft een onvergetelijke ervaring voor alle bezoekers. Tien gerenommeerde speciaal bierbrouwerijen zullen hun beste creaties presenteren, met een indrukwekkende selectie van meer dan 50 speciaal bieren om van te genieten. Voor wijnliefhebbers zal het befaamde wijnhuis Beaugrim aanwezig zijn, klaar om hun topwijnen te schenken en de smaakpapillen te verwennen. Daarnaast zal JD Hospitality schitteren met een selectie van verfijnde cocktails, perfect om de feeststemming te verhogen.

WTF is niet alleen een festival voor volwassenen; er is ook gedacht aan de jongere bezoekers. Het kinderplein zal een scala aan leuke activiteiten en entertainment bieden, zodat gezinnen samen van de dag kunnen genieten. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de diverse line-up van live optredens die gedurende de dag te bewonderen zijn. Met een mix van genres en talenten belooft het WTF een meeslepende muzikale ervaring te worden voor alle aanwezigen.

Dag twee – Woodstock
De dag na Hemelvaart, 10 mei, staat in het teken van Woodstock. WTF staat dan voor Woodstock Tribute Festival. Duik in de nostalgische sfeer van de legendarische jaren ’60 met het Woodstock Tribute Festival, een uniek kleinschalig evenement dat de iconische Woodstock spirit tot leven brengt! Een dag vol met adembenemende optredens van de beste bands die de magische Woodstock-ervaring herbeleven. Voel de vibraties van Janis Joplin, Jimi Hendrix, The Who en vele andere muzikale legendes door de lucht trillen. Ontdek een sfeervolle markt op het Ursulinenhof waar je kunt struinen langs kraampjes boordevol passende spullen die de sfeer van Woodstock uitademen. Of je nu op zoek bent naar vinylplaten, vintage kleding, handgemaakte sieraden of unieke kunstwerken, je vindt het allemaal hier.
Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets bijzonders. Markeer vrijdag 10 mei in je agenda, trek je meest kleurrijke outfit aan en bereid je voor op een onvergetelijke reis terug in de tijd. Peace, love & music wachten op je in Weert!

Mobiele versie afsluiten