Site pictogram Nederweert24

Laserbehandelingen voor verwijderen van permanent make-up, tatoeages en pigmentvlekken

In de wereld van permanente make-up (PMU) is expertise een kostbaar goed. Met haar 28 jaar aan ervaring in permanente make-up (PMU) is Lijsbeth Schroijen van KIJK op HUID een veteraan in het vak, en haar toewijding aan perfectie en haar voortdurende streven naar vakmanschap hebben haar de reputatie van een ware pionier in de branche opgeleverd. Echter, zoals in elke snel evoluerende sector, brachten de recente ontwikkelingen ook uitdagingen met zich mee.

Laserbehandelingen Nederweert

Met de enorme groei van PMU-behandelingen zijn ook de ‘bad stories‘ over resultaten toegenomen. Een zorgwekkende trend van onvoldoende opgeleide professionals die slecht geplaatste PMU achterlaten, heeft de reputatie van de branche aangetast.

Altijd gedreven door haar passie, dook ze in de wereld van laserbehandelingen voor het verwijderen van PMU. Door haar uitgebreide netwerk van gerenommeerde collega’s in haar vakgebied, was het gemakkelijk om te sparren met een aantal van hen. Het resultaat? Een gedurfde stap voorwaarts in haar praktijk, de aanschaf van een geavanceerde laser met bijbehorende opleiding om PMU en tatoeages te verwijderen.

Maar de mogelijkheden met deze laser reiken verder. De laser biedt ook oplossingen voor het verwijderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken, waardoor haar praktijk een one-stop-bestemming wordt voor iedereen die streeft naar een vlekkeloze huid.

Cliënten worden zorgvuldig begeleid door het genezingsproces, mét advies voor de juiste zorg van de behandelde huid. Door het altijd streven naar perfectie is KIJK op HUID klaar voor de toekomst in de PMU-wereld en in de aanpak van pigmentvlekken.

Via de websites www.kijkophuid.nl en www.pmulijsbeth.nl kun je een intake of afspraak bij Lijsbeth inplannen. Bellen of whatsappen mag ook: 0495460374.

 

Mobiele versie afsluiten