Site pictogram Nederweert24

Mieke de Haan wint het eierpakket

Afgelopen week kon je weer meedoen met de quizvraag van de Boeren van Nederweert. Dit keer was het een vraag over een van onze leden, het legkippenbedrijf van de familie Nies aan de Nieuwstraat 21 in Ospel.

Boeren van Nederweert Quiz

De Boeren van Nederweert stelde jullie de vraag hoeveel eieren er in de automaat op de afgebeelde foto lagen. Ondanks de vele inzendingen had niemand het goede antwoord geraden. Drie personen zaten er één eitje naast. Na een loting is Mieke de Haan uit Nederweert als winnaar uit de bus gekomen.

Mieke is blij verrast dat ze gewonnen heeft. “Ik heb al eens eerder meegedaan met de quizvraag van Boeren van Nederweert. Dat was toen met het kaaspakket. Leuk dat ik nu het eierpakket gewonnen heb. Als mijn kleinkinderen komen vinden ze een eitje altijd lekker. Dan kan ik ze nu weer blij maken“.

Van harte gefeliciteerd met het eierpakket. Laat het smaken!

Ben jij ook benieuwd wat het juiste antwoord is? Bekijk dan onderstaand filmpje waarin Annelies het jullie verteld.

Het bedrijf van de familie Nies
Het familiebedrijf van Adri en Annelies bestaat al sinds 1900 toen overgrootopa Jel het bedrijf oprichtte. Opa Sjang en vader Pierre namen het stokje over, Adri zette de familietraditie in 1990 voort en bouwde het kippenbedrijf aan de Nieuwstraat verder uit. Al meer dan 30 jaar zet Adri zich in voor het bedrijf. “Een mooi scharrelei produceren, daar ga ik voor en daar geniet ik nog elke dag van“. Naast hun reguliere afzet verkopen Adri en Annelies Nies in hun eierautomaat aan de Nieuwstraat de heerlijke eieren welke door hun kippen gelegd zijn.

Ben jij benieuwd naar het bedrijfsverhaal van Adri en Annelies? Via deze link kun je hun hele verhaal lezen!

Iedere twee maanden wordt er een quizvraag gepubliceerd op Nederweert 24. Door op deze vraag te antwoorden maak je kans op een leuke prijs! Je hebt een week de tijd om het antwoord in te sturen. Daarna wordt het antwoord bekend gemaakt middels een persbericht. De prijswinnaar wordt via de mail op de hoogte gesteld worden.

Boeren van Nederweert
De vereniging van Boeren van Nederweert bestaat nu zeven jaar. Met allerhande activiteiten, waaronder de Boeren van Nederweert Quizvraag, laten de deelnemende agrariërs zien welke inspanningen zij leveren voor het welzijn van hun dieren en een gezonde leefomgeving. Welke keuzes zij maken om hun bedrijf te vernieuwen en levensvatbaar te houden. Maar ook hoe onmisbaar de agrarische sector in Nederweert is als voedselproducent en banenmotor.

Meer informatie vind je op www.boerenvannederweert.nl.

Mobiele versie afsluiten