Site pictogram Nederweert24

BDL/Martens Finance mist bonuspunt en verliest met 4-5 van Ricky’s Pub uit Stein

In de tiende ronde van de KNBB Kadercompetitie 2022/2023 heeft het team van BDL/Martens Finance nipt verloren van het op de tweede plaats staande Ricky’s Pub uit het limburgse Stein. Dankzij een beter teamgemiddelde ging het bonuspunt naar Ricky’s Pub en won daarmee de wedstrijd.

BDL/Martens Finance

Beide teams schieten niet zoveel op met deze uitslag. Ricky’s Pub liep geen punten in op koploper Maarland 2 en voor BDL/Martens Finance werd de achterstand voor een podiumplaats aan het einde van het seizoen groter.

Voor de pauze speelde Lois Pols (BDL) geen enkele rol van betekenis tegen zijn opponent Twan van Ierland (Ricky’s Pub). Van Ierland had een prima focus op de wedstrijd en speelde de partij in 11 beurten en een hoogste serie van 43 uit met een gemiddelde van 10.00 car. Louis Pols daarentegen kwam door enkele lastige aanvangstoten niet in het gewenste ritme en noteerde aan het einde van de partij 3.90 gemiddeld. Een ongelukkige partij zonder voorspoed, voor de Nederweertenaar.

In de tweede partij trok Jos Kemmerling (BDL) de stand weer gelijk. Jos is de laatste weken uitstekend op dreef. Met een hoogste serie van 35 caramboles speelde hij in 9 beurten de wedstrijd uit. Met een gemiddelde van 12.22 was hij voor BDL/Martens Finance de tweede beste speler van de avond. Danny Smeijsters (Ricky’s Pub) legde met een gemiddelde van 11.89 -en de hoogste serie van 45 car. van de avond- ook een prima partij op het groene laken. Tussenstand 2-2. De strijd tussen Leo Kanters (BDL) en Andy Verjans (Ricky’s Pub) na de pauze was de partij met de meeste (19) beurten. Kanters (BDL) moest ondanks een mooie serie van 42 caramboles toch zijn meerdere erkennen in Verjans (Ricky’s Pub) die met 7.40 gemiddeld de twee punten uit deze partij pakte.

Weer een sublieme partij Martens (BDL)
Hij laat al enkele weken zien in een prima vorm te steken. Ook deze avond was de BDL-er weer van aparte klasse in het kaderspel 38/2. Frank Diederen (Ricky’s Pub) moest met lede ogen toezien hoe Johan Martens (BDL) na iedere beurt verder uitliep in de stand. Met overmacht boekte Johan Martens -ditmaal in 10 beurten en een gemiddelde van 14.00 car.- zijn vijfde opeenvolgende zege in deze competitie. Dat belooft veel voor de komende thuiswedstrijd als de koploper in poule 7 op bezoek komt.

Programma: 02-12-2022 THUIS BDL/Martens Finance – Maarland 2 (koploper)

Mobiele versie afsluiten