Skip to content

Grote hennepkwekerij van ongeveer 1.000 planten aangetroffen in Weert

Redactie
6 oktober 2022 | 19:08

Advertentie

Donderdag heeft de politie een grote hennepkwekerij van ongeveer 1.000 planten aangetroffen in een bedrijfspand aan de Stekshofweg in Weert.

Hennepkwekerij Weert

Tijdens de inval waren twee personen in het pand aanwezig. Deze personen zijn aangehouden en zitten nog vast op het bureau voor verder onderzoek.

Ontruiming
De politie is bezig het pand te ontruimen. Alle planten van de inwerking zijnde kwekerij worden vernietigd. Ook de apparatuur van de kwekerij wordt in beslag genomen en vernietigd.

De politie stelt een onderzoek in.

Advertentie

4 Reacties

  1. Het “ontmantelen”, houdt in : alle groeiapparatuur meenemen en niet los schroeven maar gewoon de kabels doorknippen en de (groei)lampen worden gewoon in een afvalbak gegooid en nee ze kunnen niet hergebruikt worden want velen worden door de ruwte waar dat mee gepaard gaat permanent beschadigd en wat overblijft is de potgrond waar de plantjes ingestaan hebben en die rommel opruimen is niet de zorg van het opruimteam.

  2. Toepasselijke naam, stekhofweg voor de jonge wietplantjes…

  3. Zonde! Het falende beleid van de overheid laat zien dat illegale kwekerij telkens worden opgedoekt en vernietigd worden. Neem een voorbeeld aan Amerika waar de teelt ook legaal is geworden. Criminaliteit neemt af en banen worden gecreëerd.

  4. Mijn idee, geef de gêne die met alle soorten van drugs te maken heeft , eens 25 jaar definitief opsluiting , dit geeft de criminele wel bedenkeningen om iets te ondernemen in deze actie, Deze criminele denken alleen maar zichzelf.,…en niét voor schade wat ze aanbrengen aan gezinnen en mensen, …HET ZAL JE KIND MAAR WEZEN !!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58

Advertentie