Skip to content

Presentatie kandidatenlijst GroenLinks Nederweert

Glendi
4 februari 2022 | 14:09

Advertentie

Zojuist is de kandidatenlijst van GroenLinks Nederweert officieel vastgesteld door de gemeente Nederweert. Een mooi moment om de kandidaten van GroenLinks officieel aan Nederweert te presenteren.

Kandidatenlijst GroenLinks Nederweert

De lijst van GroenLinks bestaat uit 12 theoretisch en praktisch geschoolde mensen, deskundig op allerlei verschillende terreinen, woonachtig op verschillende plaatsen verspreid over Nederweert en in leeftijd variërend van 19 tot 73 jaar. GroenLinks zal in Nederweert meedoen als lijst 7.

GroenLinks
Lijsttrekker Marieke Manders: “Eerlijk, duurzaam en verbindend. Dat zijn de waarden die bij GroenLinks centraal staan bij alles wat we doen. GroenLinks is een beweging van onderop. Wij zien erop toe dat iedereen kan meedoen. En dat komt niet alleen tot uiting in onze kandidatenlijst. GroenLinks maakt gebruik van de vaardigheden en de kracht van ál onze inwoners. Wij werken samen over gemeentegrenzen, provinciegrenzen, landsgrenzen én de grenzen van politieke partijen heen. Na een aanloopperiode van meer dan twee jaar, staat dit team van mensen te popelen om onze idealen in Nederweert om te zetten naar concrete resultaten. Voor een betaalbare, fijne, veilige en groene leefomgeving voor iedereen!

Advertentie

6 Reacties

  1. Dit lijkt mij het betere alternatief voor Nederweert anders !

  2. Heb afgelopen keer d66 gestemt maar stem landelijk altijd op groenlinks. ze liggen kwa standpunten dicht bij elkaar dus veel verschil zal het niet geven voor de uitvoering. hoor in mijn kringen dat er meer op groenlinks gaan stemmen die afgelopen keren d66 nederweert hebben gestemt. ben benieuwd hoeveel zetels ze gaan halen…. zet ‘m op! het wordt een spannende strijd wie de duurzaamheidsagenda mag uitvoeren

  3. Ja, laten we fijn de duurzaamheidsagenda gaan uitvoeren met meer windmolens en zonneparken (eufemisme voor tot industrieterrein omgevormde landbouwgrond).
    De gevolgen voor mens, natuur, millieu en economie negeren we.
    Maak allemaal niet uit zolang we maar onszelf een goed gevoel kunnen bezorgen met het idee dat we iets het klimaat doen.

  4. Laten degene die tegen de windmolens, zonnepanelen en dat idiote afval systeem zijn stemmen op die partij die hier tegen is.
    Welke partij is dat eigenlijk ?

  5. Ah, heerlijk, als een partij waarin o.a. de communistische partij nederland is opgegaan begint te roepen over “eerlijk” moet ik denken aan iedereen arm en de politieke top rijk op hun aperots. Kijk als voorbeeld naar al die socialistische/communistische heilstaten. Bij “idealen” denk ik aan megolamane projecten waar vrijwel niemand op zit te wachtent, maar het is zo fijn andermans geld uit te geven.

    Al die socialistische volkrepublieken in oost europa hebben het systeem van ook aangehouden toen ze de keus hadden.

    Nee, ik kies wel wat anders. Betaal nu al bijna de helft van mij salaris aan de overheid terwijl de service minder wordt.

  6. Te pro-windenergie.
    We hebben hier in de omgeving Nederweert/Leudal een giga voorbeeld van hoe dat niet werkt voor mens en natuur.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie