Skip to content

Opruiming gestart bij Pleunis Mode Nederweert

Redactie
6 december 2021 | 9:00

Advertentie

Dure maand, maar niet bij Pleunis Mode

De energierekening gaat omhoog. De boodschappen worden duurder en de gemeentelijke belastingen gaan ook nog eens omhoog! Alles wordt duurder! Maar niet bij Pleunis Mode.

Kom en profiteer nu van de wintersale, die start op 6 december. Bij 3 stuks krijg je 30% korting op alles! Ze hebben nog een ruime keuze in de maten 34 t/m 48 en de winter is nog lang niet voorbij. Kom gerust een keertje kijken, het team van Pleunis Mode adviseert je op een eerlijke en prettige manier met oog voor detail. En als de kleding niet 100% perfect zit, vermaken zij het in hun eigen atelier. Zoek je nog iets bijzonders voor de feestdagen. Bij de sfeervolle kleding hebben ze passende en verrassende accessoires die je net wat mooier voor de dag laten komen.

De hele maand december kan je bij Pleunis Mode nog meedoen met de Feestdagenbingo. Heb jij je Bingokaart al bemachtigd? Nee, dan zeker even doen. Daarmee maak je kans op een waardebon van € 50,00. Je haalt de bingokaart op in de winkel. Je hebt t/m 31 december de tijd om de opdrachten op de kaart uit te voeren. De eerste bingospelers zijn al bij Pleunis Mode geweest. Zij reageerden erg leuk op deze actie.

Bij Pleunis mode vind je kleding van de merken Br&dy, ZoSo, Smashed Lemon, Esqualo, Myrna by NED, Bianca, Taifun, Capuccino, Lizzy&Coco, Dolce Vita, Betty Barclay, Batida, Gil Bret, Select by Hermann Lange, Marie Méro, Leo&Ugo, Juffrouw Jansen,Via Appia, Brax, Toni Dress, Rosner, Edition by G.W., Gerry Weber, FrankWalder, Gollé Haug, Sommermann, Milo, Beaumont, Etage, Siegel en Lebek.

Pleunis Mode laat je stralen; ook in de donkere wintermaanden!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie