Site pictogram Nederweert24

Arléne Herinneringsdag op 12 december

Arléne Herinneringsdag vindt plaats op 12 december 2021 vanaf 13:30. De locatie, entree en programma en alle andere details zijn bekend!

Op Wereldlichtjesdag maakt Arléne Uitvaart in Nederweert samen met u rouw bespreekbaar aan de hand van de volgende vraag: Hoe ga je verder na verlies?

Arléne Herinneringsdag

Zij doen dit aan de hand van het volgende programma:

Zit je zelf in rouw, ervaar je rouw in je omgeving of heb je te maken met rouw in je werk, dan kan deze bijeenkomst je nieuwe inzichten geven en tevens hernieuwde kracht en troost bieden.

Praktische info & aanmelden 
De herinneringsdag zal worden gehouden op 12 december in het kerkgebouw van Budschop (Nederweert). Aanvang 13:30 u. Vanzelfsprekend zal deze dag corona-proof vormgegeven worden, rekening houdend met de regels die op dat moment actueel zijn voor deze dag. De kosten voor deze bijeenkomst zijn €15,- per persoon.  Wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst? Dat kan vanaf nu per telefoon of mail aan: info@arlene-uitvaart.nl onder vermelding van aanmelding Arléne herinnering dag met uw naam adres en telefoonnummer Of telefonisch:  06-54246682.

Na aanmelding ontvangt u een betaalverzoek. Na ontvangst van de financiële bijdrage is uw aanmelding definitief. Bij vragen, neemt u gerust contact met ons op: 06-54246682.

Alle informatie over de Arléne Herinneringsdag is ook terug te lezen op de website.

Wij zien u graag op 12 december, Marleen en Marion, Arléne uitvaart. 

Mobiele versie afsluiten