Site pictogram Nederweert24

Gebouw All-In Carwash Nederweert voorzien van enorm logo (Foto’s)

Autobezitters hoeven vanaf nu niet meer te zoeken naar All-In Carwash Nederweert. Het gebouw aan de Pannenweg II in Nederweert is dinsdag voorzien van een enorm logo.

All-In Carwash

In de nieuwe wasstraat in Nederweert zullen de medewerkers de service en kwaliteit die men vanuit de wasstraat in Echt van hen gewend is zonder twijfel ook laten ervaren. Bovendien is het de wasstraat moderner dan ooit tevoren.

De medewerkers zorgen voor een uitstekende voorwas, waarna jouw auto aan de start staat van het gekozen wasprogramma. Met verschillende speciale shampoos en hogedrukspuiten wordt het grove vuil van jouw auto verwijderd. Hierna gaan de foam-borstels aan de slag, die alle overige plekken op jouw auto grondig schoonmaken. Als jouw auto volledig schoon is, wordt hij optioneel nog machinaal behandeld met een Protect Shine Polish en/of Alpine Wax, voor de perfecte glans en lange lak-bescherming. Als laatste ga je door de groene droogsectie, waarna je aan de slag mag op het stofzuigplein.

Op het stofzuigplein zijn vele stofzuigplaatsen met ieder sterke zuigers en perslucht-pistolen. Met deze handige tools kun je jouw interieur tot in de puntjes schoonmaken. Geen enkele kruimel of snoeppapiertje ontglipt aan jouw aandacht!

Nadat de auto door de wasstraat is geweest kun je ook het interieur onder handen nemen op het ruime stofzuigplein. Met plek voor 29 auto’s heb je hier ruim gelegenheid voor. Ook voor busjes hebben zij plek; hiervoor zijn buiten 4 stofzuigplaatsen gereserveerd. Heb je geen tijd of zin om dit zelf te doen, dan bieden zij ook verschillende opties aan om jouw auto professioneel te laten behandelen. Van een snelle interieurbeurt tot een uitgebreide VIP-behandeling, het is allemaal mogelijk. Vraag dit zeker na aan de medewerkers zodat zij jou zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Als kers op de taart is het hele pand energieneutraal. Dit wordt bereikt door een dak vol zonnepanelen te leggen. Ook zijn zij zelfvoorzienend in de waterbehoefte door het oppompen van grondwater voor de osmosewater-installatie.

Bekijk ook de vacaturepagina van All-In Carwash Nederweert!

Mobiele versie afsluiten