Skip to content

Winst 8-1 mokerslag voor Biljartacademy uit Sittard en 9-8 bekerwinst tegen Cambrinus uit Boxmeer

Redactie
13 oktober 2021 | 8:00

Advertentie

Prachtige remonte van team BDL/Verheggen Interieurs
Het team van BDL/Verheggen Interieurs staat een druk programma te wachten maar de kadristen hebben zich al in het voorbije weekend op prachtige wijze hersteld van de mindere start van de NBB competitie. Zowel de competitiewedstrijd als de wedstrijd in de eerste bekerronde werden met goede individuele prestaties zegevierend afgesloten.

Nationale Competitie NBB
De tweede thuiswedstrijd op vrijdag jl. heeft voor het kaderteam van BDL /Verheggen Interieurs een ruime 8-1 overwinning opgeleverd tegen het team van de Biljartacademie uit Sittard. Louis Pols (BDL) herstelde zich prima na zijn zwakke partij van vorige week. Pols behaalde in zijn partij tegen Roland Boelen met goed spel een gemiddelde van 6,87 en een hoogste serie van 27 caramboles. Ook Jan Kanters (BDL) heeft ook de juiste weg weer ingeslagen. In 15 beurten en een gemiddelde van 7,33 won hij zijn partij. Peter Poeth (BDL) had nog geen wedstrijden gespeeld deze competitie maar wist tijdens zijn eerste partij een remise uit het vuur te slepen. Peter noteerde een fraai gemiddelde van 7,08. De volle winst was er voor de in prima vorm verkerende Johan Martens tegen zijn opponent Roger Vaassen met een gemiddelde van 13,63 en een hoogste serie van 43 caramboles. Met de 8 wedstrijdpunten klom BDL/Verheggen Interieurs een aantal plaatsen in de stand.

Bekercompetitie NBB
Op zondag trad het 4-tal van BDL/Verheggen Interieurs in de eerste ronde van de bekercompetitie aan tegen Cambrinus/VTS/van de Ven uit Boxmeer. Met 9 -8 trok BDL aan het langste eind. Door de ingekorte partijen werd door iedere speler twee partijen afgewerkt. Voor de pauze kon alleen Jan Kanters (BDL) zijn partij tegen Tonny Peeters (Cambrinus) in winst omzetten. Met een 2-6 tussenstand zag het er op de helft van de wedstrijd niet naar uit dat de kadristen uit Nederweert de meeste wedstrijdpunten zouden behalen. Na de pauze waren de rollen echter omgedraaid. Zowel Leo Kanters, Jan Kanters als Jos Kemmerling (BDL) wisten allen hun partij te winnen. Uiteindelijk ging ook het extra wedstrijdpunt naar BDL /Verheggen Interieurs. De terugwedstrijd in Boxmeer volgt op zondag 31 oktober 2021.

Programma: op 12-10-2021 treedt BDL/Verheggen Interieurs voor de Nationale competitie aan tegen het kaderteam van Veerbenders / VanEschBiljarts uit Gronsveld.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie