Site pictogram Nederweert24

Open dag Boxing-Nederweert

Zondag 17 oktober zal er een open dag plaatsvinden van Boxing-Nederweert in de Pinnenhof. De deuren op de Kapelaniestraat 4 te Nederweert zullen open gaan om 14.30 uur. Gratis entree!

Sinds afgelopen mei is Vince Beerens de trotse eigenaar van Boxing-Nederweert. Inmiddels hebben al heel wat sportievelingen zijn boksschool weten te vinden, en daar is Vince maar wat trots op. Graag wil hij dat met iedereen delen en zet de deuren 17 oktober dan ook wagenwijd open. Hij zal die dag vanaf 15.00 uur demonstratiepartijen (boksen en kickboksen) laten zien van alle leeftijdscategorieën bij mannen en vrouwen. Ook is er uitleg over de BoksFitlessen en zijn personal trainingen. Boksen voor iedereen! Dat is en blijft het motto van Boxing-Nederweert, en dat zal op deze open dag duidelijk naar voren komen.

Boxing-Nederweert

Hapje en een drankje
Tijdens de open dag is er voldoende eten en drinken te verkrijgen. Dus ook aan de inwendige mens is gedacht.

Openingsfeest
De open dag wordt afgesloten met een openingsfeest. Deze zal omstreeks 17.30 uur beginnen en zal ook bij de Pinnenhof plaatsvinden. Ook deze avond is er een natje en een droogje te verkrijgen en zal DJ Diego de feestavond compleet maken met zijn knalplaatjes. De feestavond is voor iedereen toegankelijk en de entree is wederom gratis.

Dus kom 17 oktober naar de Pinnenhof om kennis te maken met Boxing-Nederweert.

Mobiele versie afsluiten