Site pictogram Nederweert24

Modelspoor beurs MSVW in Weert

Twee keer per jaar houdt de Model Spoorweg Vereniging Weert (MSVW) een beurs in Weert waar de modelbouwer alles kan vinden voor zijn of haar fascinerende hobby.

Modelspoor beurs

Op 27 oktober ben je welkom om te kijken bij verschillende handelaren of je net dat modelhuisje of locomotief vindt in het uitgebreide aanbod welke u al jaren
op zoek bent. Ook zijn er, voor jou en jouw kinderen of kleinkinderen, modelbanen opgesteld met thema’s die je mee zullen nemen naar de wonderlijke wereld van de modelbouw.

Je bent van harte welkom op 23 oktober 2021 aan de Christinalaan 25 in Weert. Entree bedraagt 3 € en is voor kinderen onder 12 jaar gratis. De deuren zijn geopend van 10.00u tot 15.00u  Je vindt de organisatie ook op deze website.

De MSVW houdt zich aan de maatregelen van het RIVM, de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio. Als deze regels veranderen, zullen zij deze wijzigingen volgen. ”Wij gaan ervan uit dat je geen verkoudheidsklachten of koorts hebt als je naar de beurs komt. Wanneer je de beurs bezoekt, vragen wij je om je aan de corona richtlijnen te houden.

Mobiele versie afsluiten