Site pictogram Nederweert24

Open dag: Welkom bij Bellagio-Palace in Nederweert-Eind

Het splinternieuwe Bellagio-Palace in Nederweert-Eind zet volgende week vrijdag haar deuren open. Je kent vast en zeker nog Café/Zaal Bi-j Lenie aan de Kruisstraat. De locatie is omgetoverd tot een prachtige evenementenlocatie.

Bellagio-Palace

Klasse en luxe
Wanneer je de nieuwe imponerende zaal voor het eerst betreedt, zul je overladen worden met klasse en luxe,” zo vertellen de trotste eigenaren. ”Deze nieuwe high class evenementenlocatie is met haar majestueuze interieur dé locatie voor bruiloften en events die nét dat gouden randje extra nodig hebben.” Bellagio Palace biedt elke organisatie de mogelijkheid te kiezen voor het gebruik van haar hoogstaande full-service mogelijkheden. Zo kunnen jouw genodigden in de watten gelegd worden door de vorstelijke bediening, kinderopvang, beveiliging, partymanagers en het culinaire team.

Open dag op 24 september
De eigenaren: ”Vol trots willen wij u uitnodigen om onze prachtige zaal Bellagio-Palace te komen bewonderen. Laat je inspireren en verrassen.” De open dag vindt plaats op vrijdag 24 september van 16:00 tot 22:00 uur.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onderstaande foto’s.

Mobiele versie afsluiten