Skip to content

Orgel/saxofoon concert in het Franciscus Huis

Redactie
26 juli 2021 | 16:35

Advertentie

Op zaterdagavond 7 augustua vindt er vanaf 20.00 uur een orgelconcert plaats in het Franciscus Huis Weert met organist Aart Bergwerff en saxofonist Raaf Hekkema.

De Orgelkring Franciscus Huis Weert organiseert toegankelijke, eigentijdse en verrassende concerten om het eeuwenoude orgel een inspirerende plaats te geven in de huidige tijd. Dit jaar is gekozen voor een programma met twee top-musici die vooral niet de gebaande paden bewandelen. Zij zijn steeds eigenzinnig op zoek naar andere invalshoeken voor hun concerten.

Orgelconcert

Dacht je dat muziek van J.S. Bach altijd zwaar is? Na afloop van dit concert zul je daar heel anders over denken, dat is zeker. Zelf betitelen de musici hun concert als De onverdraaglijke lichtheid van Bach’. Je mag een boeiend, gevarieerd en verrassend concert verwachten, dat ruim 1 uur zal duren. Of er na afloop de mogelijkheid bestaat voor de gebruikelijke nazit is nog onzeker.  

Voor dit concert zijn uiteraard de dan geldende coronamaatregelen van kracht. Zij wensen die zorgvuldig toe te passen, zodat je veilig en onbevangen van dit concert kunt genieten. Wij hebben ervoor gekozen om bij de ingang geen controles uit te oefenen op vaccinatiebewijzen e.d. Daardoor zijn wij verplicht de 1,5 m afstandsregel na te leven. Dat betekent dat wij in het Franciscus Huis maximaal 120 bezoekers kunnen toelaten en dat voor dit concert aanmelding verplicht is.

Je kunt je tot en met 4 augustus a.s. aanmelden per email bij h.sieben42@gmail.com onder vermelding van: 

  • Jouw naam, telefoonnummer en emailadres.
  • Het totaal aantal personen, inclusief jezelf. 
  • Of je alléén of geclusterd wilt zitten (max 4 samenwonende personen)

Als het niet anders kan, is een telefonische aanmelding ook mogelijk op nummer 06 1147 5640 (secretaris Henk Sieben).

Als je zeker van jouw plaats wilt zijn, wacht dan niet te lang met jouw aanmelding, want VOL=VOL. Op volgorde van het ontvangen van jouw aanmelding zullen de zitplaatsen worden toegekend. Je ontvangt hiervan per email een bevestiging en een zitplaatscode. In het Franciscus Huis word je naar jouw zitplaats geleid. 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie