Site pictogram Nederweert24

De Huiskamer Nederweert gaat weer van start

Na een half jaar gesloten te zijn in verband met corona, gaat dinsdag 15 juni a.s. de Huiskamer Nederweert weer van start. Tegen die tijd zijn zowel deelnemers als vrijwilligers volledig gevaccineerd en is het volgens het bestuur weer verantwoord om te starten. Ze zullen de basismaatregelen in acht genomen dienen te worden (o.a. 1,5 meter afstand). De deelnemers en vrijwilligers staan te popelen om weer een middag bij elkaar te kunnen zijn, te kunnen buurten, een kaartje te kunnen leggen en gezellig een kop koffie te drinken.

Huiskamer Nederweert

Op zoek naar nieuwe deelnemers
Op de dinsdagmiddag zijn er nog enkele plaatsen vrij voor nieuwe deelnemers. Ook op de donderdagmiddag is nog een enkele plaats vrij. Wel verwachten zij van de deelnemers dat zij redelijk zelfstandig zijn. Een beetje begeleiding door de vrijwilligers is geen probleem. De middag begint om 13.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Vervoer is eventueel mogelijk. Voor dit alles wordt een bijdrage gevraagd van € 2,50 per keer.

Op zoek naar chauffeurs
De Huiskamer is ook op zoek naar chauffeurs voor de dinsdag -en donderdagmiddag. Vóór 13.30 uur haalt de chauffeur 2 á 3 deelnemers op en na afloop worden zij weer naar huis gebracht. In de tussentijd hoeft hij/zij niet aanwezig te zijn. Zij vergoeden de gereden kilometers. Het is heel dankbaar werk en je helpt ook nog eens mensen die anders dreigen te vereenzamen.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de website www.huiskamernederweert.nl

Tevens kun je je voor informatie of aanmelden contact opnemen met Tjeu van de Mortel, tel.nr. 06-34441261, Toos Feijen, tel.nr. 0495-625207 of Annelies Habets, tel.nr. 0495-625662. Chauffeurs kunnen zich ook aanmelden bij Tiny Plasmans, tel.nr. 06-20756435

Mobiele versie afsluiten