Site pictogram Nederweert24

Mohamad (19) opent ‘Barber Mo’ in de Brugstraat van Nederweert

Op je 19de een eigen kapperszaak beginnen. Dat lijkt voor vele een droom, maar voor Mohamad Alsalem uit Nederweert is deze droom werkelijkheid geworden.

Mohamad kwam zes jaar geleden als vluchteling vanuit Syrië naar Nederland. Hij had geen diploma’s, maar wilde heel graag als een echte barber aan de slag gaan. Hiervoor volgde hij een uitgebreide cursus in Rotterdam.

Barber Mo

Na deze cursus is Mohamad aan de slag gegaan bij Barbershop 7 in de Kerkstraat in Nederweert. Veel inwoners uit de omgeving kennen ‘Mootje’ dan ook al goed. Nu Barbershop 7 onlangs haar deuren heeft gesloten is de jonge ondernemer op zoek gegaan naar een geschikt pand waar hij voor zich kon beginnen. Deze heeft hij gevonden aan de Brugstraat in Nederweert, het oude pand van bakkerij Broekmans.

Barber Mo opent zaterdag 15 mei de deuren. Mohamad werkt mét en zonder afspraken. Je kunt dus ook zo binnenlopen voor een knipbeurt. Zaterdag, de dag van de opening, is er tussen 11.00 en 13.00 uur een speciale actie. Barber Mo geeft dan namelijk bij elke knipbeurt een gratis pot Wax mee.

Barber Mo is te vinden aan de Brugstraat 17 in Nederweert. Wil je een afspraak maken? Bel dan 06-28578158.

Mobiele versie afsluiten