Skip to content

Leeshonger Nederweertenaren stijgt door avondklok

Redactie
31 januari 2021 | 10:00

Advertentie

Er zijn heel wat nadelen verbonden aan de lockdown en avondklok, dat weet iedereen. Maar er zijn ook lichte voordelen aan deze crisis. Zo worden tal van gezelschapsspelen weer uit de kast gehaald. En wat ook leuk is om te zien is dat mensen weer veel meer gaan lezen. ‘Met een goed boek in een hoek’ is weer herontdekt.

Leeshonger | Belangstelling voor eigen dorp

Dat is bijvoorbeeld ook goed te merken in de webshop van Nederweerts Verleden www.shop.nederweert24.nl/nederweerts-verleden/

De delen van de bekende boekenserie ‘Nederweerts Verleden’ vinden momenteel gretig aftrek. Zoveel zelfs dat het einde van de voorraad in zicht komt. Heb je belangstelling voor de geschiedenis van Nederweert, Ospel, Eind en Leveroy, bezoek dan Webshop24. Niet alleen de boeken van Nederweerts Verleden maar een keur van artikelen van de Nederweerter middenstand is daar op een laagdrempelige manier te verkrijgen. Wat die boeken betreft: wees snel en voorkom teleurstelling want op=op en een herdruk gaat er niet meer van komen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie