Site pictogram Nederweert24

Opbrengst collectebundeling Budschop

Op 29 en 30 september heeft er een alternatieve collecte plaatsgevonden voor de 15 goede doelen van de collectebundeling Budschop. Door de coronamaatregelen was het niet mogelijk om persoonlijk de brieven op te halen bij de inwoners van Budschop. Velen hebben gehoor gegeven aan de oproep om de enveloppe met inhoud te deponeren in de daarvoor bestemde bussen bij bakkerij Tommie, de school en de kerk.

De inwoners van Budschop zijn vooraf geïnformeerd over deze vorm van collectebundeling door middel van een brief en een lijst met de 15 goede doelen waarvoor gecollecteerd werd. De brieven zijn geregistreerd en het opgehaalde geld wordt toebedeeld aan de doelen zoals alle gevers hebben ingevuld. Het totaalbedrag wordt op een rekening gestort die onder het beheer valt van de Dorpsraad en het geld wordt vanaf die rekening overgemaakt aan de desbetreffende landelijke goede doelen. Per doel is een klein bedrag afgehaald voor de onkosten van briefpapier en enveloppen. Inwoners van Budschop bedankt voor jullie bijdrage.

Collectebundeling Budschop

De commissie dankt allen voor hun geldelijke steun om deze actie goed te laten slagen. Mocht je de collecte gemist hebben dan kun je de enveloppe nog in de brievenbus van de kerk doen of het geld overmaken op rekening no. NL60 RABO 0116479000 tnv Dorpsraad Budschop onder vermelding collectebundeling Budschop 2020. Nagekomen gelden worden voor de betreffende doelen meegenomen.

De werkgroep ’Collecte Bundeling Budschop‘
Peter Slegers, Henny Kroezen, Mia Gubbels en Piet Wullems.

Mobiele versie afsluiten