Skip to content

Mogelijk personen aanwezig tijdens ontploffing drugslab Weert

Redactie
8 oktober 2020 | 15:14

Advertentie

Het drugslab welke in een grote schuur aan de Kraanweg in Weert werd aangetroffen na een felle brand woensdagavond is zeer waarschijnlijk ontploft. Bij deze ontploffing waren mogelijk personen aanwezig. Dat meldt een woordvoerder van de politie donderdagmiddag. De politie is dan ook op zoek naar mensen die iets verdachts hebben gezien rond het tijdstip van de ontploffing.

Drugslab ontploft

Na de ontploffing brak er een felle brand uit. De schuur waarin zich het drugslab bevond is volledig afgebrand. De politie is donderdag volop bezig met het onderzoek. Daardoor is de Kraanweg tijdelijk gedeeltelijk afgesloten. De wegafzetting zal later vandaag worden opgeheven.

Explosies
Buurtbewoners en een weginspecteur, welke tijdens het uitbreken van de brand aan het werk was op de nabijgelegen A2, merkten de brand op en waarschuwden de hulpdiensten. Omwonenden hebben luide knallen gehoord. Een woordvoerder van de brandweer bevestigde dat er explosies hebben plaatsgevonden.

Heb jij iets verdachts gezien?
Er is nog niemand aangehouden. Heb je iets verdachts gezien? Heb je personen zien rondzwerven in de buurt? Of heb je misschien informatie welke bruikbaar is voor het politieonderzoek? Bel dan met de politie. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie