Site pictogram Nederweert24

Vrijstaande nieuwbouwwoning in plan Tempelshof

Interesse in een moderne, ruime energiezuinige vrijstaande nieuwbouwwoning met royale woonkamer voorzien van o.a. erker en vaste trap naar bergzolder, gelegen aan een verkeersluw nieuw hofje in Ospel, dan is dit jouw kans!

Tempelshof Ospel

In het plan Tempelshof zijn recent een tiental nieuwe woningen gebouwd. Semibungalows, gezinswoningen en vier luxe huurwoningen. Er is nog 1 kavel beschikbaar voor een mooie vrijstaande woning. De woning wordt gasloos uitgevoerd met een warmtepomp en er zijn standaard 8 zonnepanelen opgenomen. Daarnaast is een compleet isolatiepakket inbegrepen. De woning wordt mooi gesitueerd aan de nieuwe straat vooraan rechts aan het hofje. Het perceel is 370 m2 met een achtertuin op het Oosten. Er is nog geen aanvang gemaakt met de bouw van deze woning, dus hij kan nog naar wens worden aangepast in overleg met de aannemer.

Indeling woning

Begane grond
Overdekte entree, hal met meterkast, ruime L-woonkamer met erker en aan de achterzijde openslaande tuindeuren naar het terras. Open keuken in de aanbouw. Binnendoor toegang tot garage/berging met aansluitingen voor het witgoed en de toiletruimte.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot drie slaapkamers van resp. circa 15, 9 en 8 m². Moderne badkamer voorzien van toilet, vaste wastafel en inloopdouche (een ligbad is optioneel mogelijk).

Tweede verdieping
Vaste trap naar grote, hoge zolder met daglicht middels kozijnen in voor- en achtergevel. Indien gewenst is deze  verdieping eenvoudig in te delen om er nog een ruime 4e slaapkamer te creëren.

Algemeen:

Ligging:

Via de Pastoor Vullersstraat bereikt u de beschikbare kavel en de recent gerealiseerde nieuwbouwwoningen aan Tempelshof. Twee luxe nieuwbouw-huurwoningen (Pastoor Vullersstraat 51 en 53 zijn direct naast het hofje gesitueerd.) Ga gerust eens een kijkje nemen om een eerste indruk te krijgen van de mooie ligging. 

Koopsom: € 399.000 vrij op naam.

Laatste beschikbare kavel, grijp deze mooie kans!
Neem contact met ons op voor meer informatie en/of het plannen van een afspraak op kantoor. info@woontotaaladvies.nu 0495-460 180

Meer informatie vind je op www.woontotaaladvies.nu

Mobiele versie afsluiten