Site pictogram Nederweert24

Tennistoernooi Eyndervelddubbel 2020 Nederweert-Eind

Van 31 augustus tot en met 6 september werd op de banen van tennisvereniging T.C. Eynderveld in Nederweert-Eind weer het jaarlijkse toernooi Eyndervelddubbel gespeeld. 

T.C. Eynderveld

Een tijdje geleden zag het er niet naar uit, maar met de nodige aanpassingen en maatregelen om alles “corona-proof” te maken, is het toch gelukt om ook dit jaar weer een mooi en gezellig toernooi te organiseren. Ook de weersomstandigheden waren goed. Het thema was dit jaar “Heel T.C. Eynderveld bakt”.  De wedstrijdtoernooi-commissie had gezorgd voor een toepasselijke aankleding van de accommodatie en natuurlijk ook de organistatie er om heen. Verder ook iedereen die aan het slagen van het toernooi een vrijwillige bijdrage heeft geleverd.

Op zondag 6 september zijn de finalewedstrijden gespeeld met aansluitend de prijsuitreiking en de gebruikelijke loterij met als hoofdprijs een reischeque van € 100,=. Voor alle finalisten was er een mooie attentie. De reischeque met een sponsorbijdrage van Reisbureau Mackus werd dit jaar gewonnen door Caroline Reijnders.  Zij is lid van T.C. De Meulenslag in Ospel. Verder werden de prijzen dit jaar gesponsord door Eetcafé de Kleine Winst, Restaurant Mykonos Weert, IJssalon Florence en de Toverbal.  

T.C. Eynderveld bedankt alle sponsors voor hun bijdrage.

De uitslagen van de finalewedstrijden waren als volgt:

Gemengd Dubbel:
Sandra Bos / Menno Bos – Rob Caris / Leanne Reijnders
6-3, 1-6, 6-1

Herendubbel:
Will van Deursen / Peter Köster – Johan Beerens / Bart Beerens
7-5, 5-7, 6-3

Damesdubbel:
Carmen de Wit / Gerry Beenders – Berlinde Mennen en Caroline Reijnders
6-0, 6-1

Mobiele versie afsluiten