Site pictogram Nederweert24

Feest ter ere van het uitgegeven kinderboek “Hoe doe ik dat?! Omgaan met emoties”

Een gratis event voor kinderen op zondag 13 september, 09.30 – 12.00 uur, in Weert.

Kinderboek

Ter ere van het uitgegeven kinderboek: “Hoe doe ik dat?! Omgaan met emoties” wordt er feest gevierd! Tijdens dit boekenfeest kunnen kinderen (5/13 jaar oud) deelnemen aan workshops: kinderyoga en mandala maken. Wanneer jouw kinderen deelnemen aan de activiteiten, staat er een hapje en drankje klaar voor u als ouder. Er is een knuffelkraampje, met de gehaakte dieren uit het boek! Tevens heb je de mogelijkheid om het kinderboek aan te schaffen.

Aanmelden
Alle info over het boek en het boekenfeest is te vinden op de website: www.hoedoeikdat.nu Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@ikbenerook.nl Na jouw aanmelding krijg je het exacte programma en het adres toegestuurd. Graag aangeven met hoeveel personen/ hoeveel kinderen je komt en wat de leeftijd is van de kinderen.

Er wordt voldaan aan de corona maatregelen. Iedereen meldt zich vooraf aan via de mail. Ze laten een maximum aantal mensen binnen. Het event vindt buiten plaats en er is voldoende plek om de 1,5 meter te waarborgen. Mensen met (verkoudheid)klachten blijven thuis.

Mobiele versie afsluiten