Site pictogram Nederweert24

Honden-wassalon bij Pets&Co Nederweert

Ken je dat?? … Heb je net je badkamer helemaal fris en glimmend gepoetst, en dan rolt je hond zich tijdens de wandeling lekker in de viezigheid en stinkt een uur in de wind… Dus dat wordt wassen en daarna je badkamer weer opnieuw poetsen, want je hond heeft zich natuurlijk lekker uitgeschud en je badkamer zit volledig onder de vieze spetters en haren.  Niet alleen bij viezigheid is een wasbeurt prettig; ook om losse haren gemakkelijk uit de vacht te halen, kan goed wassen en föhnen ondersteuning geven. 

Pets&Co Nederweert

Bij Pets&Co Nederweert aan de Geenestraat 8, kun je nu zelf je huisdier komen wassen in de wassalon. Hier staat een op hoogte verstelbaar bad tot je beschikking. Je mag gebruik maken van diverse soorten shampoos, en na de wasbeurt kun je je hond droog föhnen. Modder en haren blijven keurig achter in de wassalon, en belanden niet bij jouw thuis in de badkamer.

Tips voor het wassen:

De shampoos die je in de wassalon kunt gebruiken, zijn speciaal voor honden of katten samengesteld. De structuur van honden- of katten haren is anders dan die van de mens, en de huid van je huisdier heeft een andere pH waarde dan die van mensen. Humane shampoos passen niet bij de honden- en kattenhuid en kunnen een droge, jeukende en/of geïrriteerde huid veroorzaken.

Voor een wasbeurt in de wassalon bij Pets&Co Nederweert is het niet noodzakelijk om een afspraak te maken. Kom gerust eens binnen en voor slechts € 8,50  loop je binnen een aantal minuten met een fris gewassen hond of kat weer naar buiten. 

Mobiele versie afsluiten