Site pictogram Nederweert24

Groepsuitje Limburg & Escaperoom Limburg weer geopend

In overleg met veiligheidsregio Limburg Noord is Groepsuitje Limburg & Escaperoom Limburg weer geopend met hun escaperooms en tochten!

Groen licht!

Het is weer mogelijk om escaperooms te spelen! In overleg met veiligheidsregio Limburg Noord mogen ze hun deuren weer openen. Uiteraard nemen ze daarbij alle richtlijnen en maatregelen van het RIVM in acht, veiligheid en gezondheid staan voorop. Zo zijn de escaperooms bijvoorbeeld voorlopig enkel geopend voor huishoudens. Bekijk hier alle voorzorgsmaatregelen of reserveer direct.

Ga voor een compleet dagje uit!
Dat ze weer open mogen, vieren ze uiteraard graag samen met jullie! Speciaal voor deze periode, waarin er helaas veel gesloten is, hebben ze dan ook een actie opgezet voor een compleet dagje uit!

Na het escapen zoek je heerlijke buitenlucht op met steptocht door de prachtige omgeving.  Gewapend met een routeboekje met enkele ludieke vragen en weetjes stappen jullie op de steps. Met de steps volgen jullie een route die jullie naar De Groote Peel zal leiden. Daar aangekomen, kijken jullie al wandelend je ogen uit in dit prachtige natuurgebied. Het uitje is niet compleet zonder enkele memorabele foto-opdrachten, deze kunnen jullie tijdens de wandeling uitvoeren.

Na een ontspannen maar hilarische wandeling door de natuur, keren jullie op de steps terug naar de locatie. Met deze deal beleven jullie dus een leuke en unieke tocht, zowel wandelend als op de steps!

Voor meer informatie verwijzen ze je graag naar de actiepagina: https://escaperoomlimburg.nl/actie/

Mobiele versie afsluiten