Site pictogram Nederweert24

Corona nazorg

Heb je Corona gehad en in het ziekenhuis gelegen of thuis ziek in bed en ondervind je daar nu nog problemen door, vraag dan jouw huisarts, longarts of specialist naar ondersteuning bij jouw herstel.

Corona nazorg

De restklachten kunnen variëren van algehele vermoeidheid, conditieverlies, kortademigheid, gewrichts-en/of spierpijn, ondervoeding, tot cognitieve(concentratie, geheugen) en psychische klachten. Longklachten zijn daarbij vaak dominant aanwezig.

De COPD-fysiotherapeuten bij Fysiofitness Nederweert hebben ervaring met het begeleiden van patiënten met longproblemen en de consequenties daarvan op het dagelijks functioneren. Als gespecialiseerde fysiotherapeut heeft het coronavirus  nu de specifieke aandacht. “Wij kunnen u helpen om uw belastbaarheid te verbeteren door middel van fysieke training, begeleiding en coaching. Hierbij komen oa. ademhalingstechnieken en een gezonde leefstijl aan de orde” aldus Huib Janssen van Fysiofitness Nederweert. “Wij staan in nauw contact met jouw huisarts en via MDSTopzorg met de diëtisten, ergotherapeuten en logopedisten in de regio”.

Je vindt een gespecialiseerd longfysiotherapeut met scholing op gebied van corona op deze website.

Mobiele versie afsluiten