Site pictogram Nederweert24

Pleunis Mode woordzoeker, win een waardebon van € 25,00!

Op zoek naar een leuke afleiding die ook nog eens kans geeft op een leuke prijs? Bij Pleunis Mode hebben ze deze puzzel gemaakt als extra afleiding tijdens deze coronacrisis. Toch lekker om even een puzzel tussendoor te kunnen maken. Met de letters die overblijven kun je een zin maken. Begin links boven aan.

Woordzoeker

Het leuke aan deze puzzel is dat je er een cadeaubon van €25,- mee kan verdienen. Je mag de bon natuurlijk zelf houden maar je mag hem ook aan iemand schenken, die een extra steuntje in de rug kan gebruiken. Mail de oplossing van de puzzel met je naam en adres naar info@pleunismode.nl, stuur de oplossing in een privé bericht op FaceBook of stop hem bij ons in de brievenbus tijdens je rondje wandelen.

Gelukkig mogen we nog een lekker rondje lopen in de buitenlucht en de etalage ziet er steeds weer anders uit. Als je gezellig wilt komen shoppen, dan kan dit natuurlijk en dat vinden ze heel fijn. Ze plannen hier graag een afspraak voor in. Je kan bellen, mailen of appen. De dameskleding begint bij maat 36 en eindigt bij maat 48.

Graag horen ze, wat jullie van deze puzzel vonden en of jullie een keertje privé komen shoppen in de winkel. ”Wij wensen jullie een vrolijk en gezellig Pasen, eet een eitje op je gezondheid en blijf vooral gezond!”

Mobiele versie afsluiten