Site pictogram Nederweert24

Informatie vanuit FysioFitnessNederweert

Gedurende de huidige sluiting van de praktijk van FysioFitnessNederweert tijdens deze Corona-epidemie willen zij jou graag op de hoogte houden. Dit geldt zowel voor onze fysiotherapie- als fitnessklanten.

FysioFitnessNederweert

Leidraad in het beleid zijn de adviezen van de overheid en het RIVM. Hoe lang de praktijk gesloten blijft is niet goed voorspelbaar. De communicatie naar jullie toe laten zij via de website, Nederweert24 en Facebook verlopen. Als je vragen hebt kun je FysioFitnessNederweert bereiken via telefoon (voicemail) 0495-218520 en email info@fysiofitnessnederweert.nl. Dit laatste heeft de voorkeur. Geef, indien van toepassing, ook jouw behandelaar door. Op werkdagen worden deze dagelijks geraadpleegd.

Voor patiënten die hierin interesse hebben, bieden ze online oefenprogramma’s aan. Deze kunnen zowel online worden verstrekt als via de email of post. Geef jouw voorkeur door via de mail of telefoon. 

Voor alle (fitness)klanten hebben Tom en Janou “home workout video’s” opgenomen. Die vind je op de website onder het kopje FysioFitness. Alle fitnessabonnementen worden opgeschort, er wordt niks geïncasseerd tot de trainingen weer kunnen worden hervat; ze gaan de ‘gemiste’ periode achter jouw abonnement plakken. 

Blijf gezond en blijf bewegen! Tot ziens.

Team FysioFitnessNederweert
www.fysiofitnessnederweert.nl 

Mobiele versie afsluiten