Site pictogram Nederweert24

Wereldkampioen trimmen heeft ook hondentrimsalon in Nederweert

Al jarenlang heeft Jetty van der Hulst een bekende hondentrimsalon in Den Haag. In de hondenwereld is zij geen onbekende. Zij werd Wereldkampioen en Europees kampioen hondentrimmen. Haar hele leven stond en staat in het teken van honden. Ze geeft en gaf cursussen vachtverzorging o.a de Teleac cursus op de televisie. Voor haar eigen Poedels en Doodles verhuisden Jetty en haar man Hans, alweer dertien jaar geleden, naar de Booldersdijk in Nederweert.

Jetty van der Hulst

In Nederweert wordt ook op beperkte schaal getrimd, maar omdat Jetty hulp heeft gekregen van de bekende trimster Monique van Vianen en de Amerikaanse trimmer Ted Hickman (die trouwens ook Nederlands kampioen trimmen is), gaan ze toch wat meer honden trimmen.

Ervaring en vakkennis
Jetty: “Sommige mensen denken dat we duur zijn, omdat we natuurlijk zoveel ervaring en titels hebben. Maar dat is niet zo. We hebben jarenlang ervaring met alle rassen. We houden dezelfde prijzen aan als in onze trimsalon in Den Haag. En ach, wat die titels betreft, voor mij is het gewoon belangrijker dat we aardig zijn voor de honden. Dat telt bij ons het meest. En dat we heel veel ervaring en vakkennis hebben, is mooi meegenomen!

Producten
Overigens hebben ze ook een bedrijf dat producten voor honden verkoopt, zoals; tondeuses, doodleboosters en verzorgingsproducten voor de vacht. Deze producten zijn te vinden op de website www.jetty.nl. Een Doodlebooster kan door het uitblazen zelfs bijna heel het borstelonderhoud vervangen. ”Daarover kunnen we natuurlijk ook uitleg over geven in de trimsalon. Maar op onze website staat ook een filmpje hoe de Doodlebooster het beste gebruikt kan worden.”

Wil jij jouw hond laten behandelen bij Jetty? Dan kan er telefonisch een afspraak worden gemaakt. Alleen wassen kan ook!

Jetty van der Hulst
Booldersdijk 27 in Nederweert
Telefoon: 0495-697172

Mobiele versie afsluiten