Skip to content

Pakketbezorger aangereden in Ospel, bestuurder is doorgereden

Redactie
19 februari 2020 | 9:36

Advertentie

politie ospelDinsdag 18 februari 2020 rond 15.20 of 15.25 uur is een pakketbezorger tijdens zijn werk aangereden door een onbekende auto op de Verreussellaan in Ospel. Kleur, merk en type auto zijn onbekend. Zo laat een bezorgde moeder aan de redactie van Nederweert24 weten.

Pakketbezorger aangereden

De auto kwam hoogstwaarschijnlijk uit de Vlut. De pakketbezorger pakte het pakket uit de bus (bijrijdersstoel) en liep richting de geadresseerde, met zijn rug richting de straat Vlut. De onbekende auto kwam uit die richting en reed hem van achteren aan. “Hij belandde met een klap op de motorkap en viel daarna flauw op de weg. Hij heeft de auto niet gehoord of zien aankomen” aldus een bezorgde moeder. “Wellicht was het een elektrische/ hybride auto“.

Getuigen
Na enkele minuten op de weg gelegen te hebben is een onbekende meneer, die zijn hond aan het uitlaten was, naar hem toegekomen en heeft hem wakker gemaakt en hem geholpen met opstaan. In shock is haar zoon vergeten om de gegevens van deze meneer op te vragen of een ambulance te bellen. “Graag willen wij weten wie deze meneer is geweest om te vragen of hij verder nog iets heeft gezien“.

Gewond
De jongeman nam na dit ongeluk alleen contact op met zijn vader die meteen vanuit Venlo naar Ospel is gereden om hem op te halen. “Ze zijn rechtstreeks naar de 1e hulp gereden in Venlo en na een reeks onderzoeken bleek dat hij een breuk/barst had opgelopen in de 5e nekwervel” aldus de moeder.

Mocht je getuigen zijn geweest van dit voorval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Er is aangifte gedaan van het voorval.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie