Site pictogram Nederweert24

Kaarten jubileum KistKappe 2020 | UITVERKOCHT

Omdat het KistKappe vorig jaar zo druk werd bezocht, heeft Blaoskapel Klein Mer Neugter al in november 2019 veel ruchtbaarheid gegeven aan de vernieuwde opzet voor de ‘gratis toegangskaarten’. Door te werken met toegangskaarten is de toeloop te controleren en hebben alle bezoekers voldoende ruimte.

Uitverkocht

Op zondag 5 januari 2020 was het zover en startte de voorverkoop voor de ‘gratis’ toegangskaarten. Binnen een mum van tijd was meer dan twee derde van de beschikbare toegangskaarten verkocht.
In de afgelopen weken zijn de laatste toegangskaarten over de toonbank gegaan en is het KistKappe 2020 UITVERKOCHT. Bij de entree zijn dus GEEN kaarten meer verkrijgbaar.

Gratis
Omdat de organisatie een gratis Kistkappe wil, ontvangt iedere bezoeker bij inlevering van de toegangskaart 2 consumptiebonnen en een jubileum button. Feitelijk is het dus nog steeds gratis!

Programma
Ook de KistKappe 2020 jubileumeditie op ‘vastelaovundj vrijdig 21 februari‘ biedt weer een geweldige band, regionale topacts, en lokale (groëet-Ni-jwieërter) artiesten, welke voor non-stop ‘reuring’ zullen zorgen en die allemaal via de kistjes ondersteund kunnen worden.

Kistjes
Mocht je geen kist meer hebben, geen probleem want deze zijn ook voor een kleine vergoeding te koop bij de Pinnenhof.

Mobiele versie afsluiten