Skip to content

Sting eerste naam Bospop 2020

Redactie
12 december 2019 | 9:10

Advertentie

Met niemand minder dan Sting startte de organisatie van Bospop donderdag de bekendmaking van de eerste 25 bands voor de jubileumeditie. In 2020 zal Sting op vrijdag 10 juli de eerste festival dag afsluiten. Donderdag maken ze de overige namen bekend. Organisatie; ”Bospop 2020 wordt spectaculair!” Dit jaar stond Sing ook op het programma, maar op het laatste moment maakte de band bekend dat de zanger nog niet voldoende was herstelt van een virusontsteking in zijn keel, en zijn show op Bospop op doktersadvies moeten afgelasten.

Sting

Tijdens de huidige My Songs-tournee zijn ’s mans grootste hits te horen, inclusief nummers die Sting ooit opnam als lid van The Police. Als zijn werk met die band en zijn soloplaten bij elkaar opgeteld worden, heeft de Brit bijna honderd miljoen albums verkocht in zijn indrukwekkende carrière. Weinig muzikanten hebben dan ook zoveel hits op hun naam staan als Sting: van Every Breath You Take en Roxanne tot Englishman In New York en Fields Of Gold. In Weert worden deze en vele andere klassiekers dit jaar live uitgevoerd door een van de succesvolste artiesten aller tijden!

Namen Bospop 2020

Lees hier de eerste 25 namen: Sting, Lionel Richie en Kensington en veel meer naar Bospop 2020.

Lees meer over Bospop 2020 op de speciale dossierpagina Bospop.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie