Site pictogram Nederweert24

OVN-taart voor HealthFlex

HealthFlex uit Nederweert is het jongste lid van de Ondernemers Vereniging Nederweert (OVN). Speciaal voor deze gelegenheid overhandigde Henk Knapen namens de OVN een taart van bakkerij Broekmans aan.

Over HealthFlex
HealthFlex brengt zorg samen. In een tijd waar goede zorg al lang geen vanzelfsprekendheid meer is, laat HealthFlex zien dat het ook anders kan. HealthFlex brengt zelfstandig zorgverleners samen met mensen die zorg nodig hebben. Thuis of in een zorginstelling, dat maakt niet uit. De professionals van HealthFlex hebben ruime ervaring in de zorg. Door een deskundige begeleiding van HealthFlex zijn zorgvragers verzekerd van de juiste zorg op het juiste moment. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en aantrekkelijke tarieven zorgen voor een prettige samenwerking. Voor zelfstandig zorgverleners én zorgvragers.

HealthFlex gaat altijd voor de beste zorg: flexibel en dus inzetbaar precies wanneer het nodig is. HealthFlex biedt zowel langdurige als kortdurende zorg in instellingen en in de thuissituatie. Cliënten kiezen zelf hun zorg. Dat kan variëren van korte zorgmomenten tot 24-uurs zorg. Bij HealthFlex komt zorg samen.

Ondernemers Vereniging Nederweert
De Ondernemers Vereniging Nederweert organiseert meerdere activiteiten in en om het centrum van Nederweert. Deze activiteiten zijn gericht op alle leeftijden, voor inwoners van Nederweert of bezoekers uit de regio. De OVN heeft regelmatig overleg met de gemeente Nederweert en andere verenigingen en organisaties vanuit de gezamenlijke belangen van al haar leden. De ondernemers die zijn aangesloten bij de OVN organiseren samen activiteiten in en rond het centrum. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Zomerbraderie en Spooktocht. Het doel is om samen koopzondagen en activiteiten te organiseren die voor inwoners en bezoekers interessant zijn om lekker te vertoeven in Nederweert. Het OVN houdt leden op de hoogte van actuele ontwikkelingen in en rondom het centrum van Nederweert. Het OVN treedt op als belangenbehartiger van haar leden.

Wil je ook lid worden van Ondernemers Vereniging Nederweert? Neem contact op met Thijs Linsen via voorzitter@ovnederweert.nl of kijk voor meer informatie op www.ovnederweert.nl.

Mobiele versie afsluiten