Skip to content

Jan Brinkmans Opticien | Toe aan nieuwe kijkoplossing

Redactie
11 december 2019 | 10:00

Advertentie

Brinkmans OpticienBenut ook nog jouw zorgvergoeding

Jan Brinkmans Opticien – Door het gebruik van kunstlicht in deze donkere dagen kan het opvallen dat je minder scherp bent gaan zien. Het is dan ook belangrijk om je ogen regelmatig te laten controleren. Mocht er tijdens het onderzoek bij de opticien Nederweert naar voren komen dat je inderdaad minder scherp bent gaan zien, dan wordt het wellicht tijd voor een passende kijkoplossing.

Oogscherpte
Naast een verandering in je oogscherpte kan het natuurlijk ook zo zijn dat jouw bril al een aantal jaren meegaat. Ben je toe aan een nieuwe look? Dan is dit het aangewezen moment! Bij Jan Brinkmans Opticien hebben weer speciaal voor jou de mooiste nieuwe collectie monturen in huis gehaald. Ze kunnen je dan ook perfect adviseren over welk montuur het beste bij je past en welke trends dit moment helemaal hip zijn. Genoeg reden om dit jaar nog eens langs te gaan.

Als het meer dan twee of drie jaar geleden is dat je je laatste brillenglazen of contactlenzen hebt aangeschaft, heb je  hoogstwaarschijnlijk in 2019 nog recht op een brillenglazen- of contactlensvergoeding. Dankzij afspraken met de zorgverzekeraars declareren ze de vergoeding voor je en brengen de kosten direct in mindering op je aankoopbedrag. Er gaat het komend jaar weer veel veranderen bij de zorgverzekeraars. Bij aanschaf van een nieuwe bril of een paar contactlenzen, binnen dit jaar, kun je je vergoeding nog benutten.

Tevens is het aangeraden om regelmatig uw ogen op te laten meten. Zo ben je er zeker van dat je bril of lenzen altijd bij de scherpte van jouw ogen past. Dit is ook mogelijk als je je bril bij een andere opticien aangeschaft hebt en/of niet helemaal tevreden bent. Ze kunnen je ook adviseren of jouw bril nog geschikt is voor je dagelijkse bezigheden, denk bijvoorbeeld aan een beeldschermbril. Kom eens langs in de winkel aan de Lindanusstraat 3 in Nederweert. Ze kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Meer informatie via www.brinkmansoptiek.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie