Skip to content

Extrawberry 5 year anniversary bij OJC Comeet

Redactie
9 december 2019 | 9:03

Advertentie

Extrawberry 5 year anniversary bij OJC Comeet SomerenOp vrijdag 13 december viert de mash-up party band Extrawberry dat ze 5 jaar bestaan. Ze gaan dit doen met een spetterende, avondvullende show bij OJC Comeet aan de Witvrouwenbergweg in Someren, waar zij 5 jaar geleden ook hun eerste optreden gaven.

Extrawberry – Populairste party band 2019

Vorige maand werden zij nog genomineerd voor de party awards, als de populairste party band 2019. Extrawberry wil maar één ding: jou laten feesten op de Extrawberry-manier. Vette mashleys van guilty pleasures, rauwe rockklassiekers, swingende meezingers, lekkere pop oldies, stampende dance tunes, brute metal en keiharde hiphop. Alles komt voorbij, toen en nu, verpakt in één groot spektakel. Muziek in een Extrawberry-jasje. Zie een show zoals je ‘m nog nooit eerder zag. Spring, dans en ga los op je favoriete muziek, maar hou je vooral vast voor verrassing, herkenning en één groot verbazingwekkend feest.

De pre- en afterparty zal DJ Maltha voor zijn rekening nemen, om ook op tijd en tot laat het publiek te vermaken en samen met de Extrawberry deze avond tot een waar succes maken. De entree is gratis en de avond begint om 20.30 uur. Voor iedereen het advies om op tijd te zijn, want vol = vol.

Meer informatie over de band vind je hier.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie