Skip to content

Laatste weekend voor aanmelden glasvezelcampagne

Redactie
25 oktober 2019 | 16:00

Advertentie

Stand 25 oktober 2019

Het laatste weekend breekt aan voor de glasvezelcampagne Noordwest Limburg kleine kernen en het buitengebied met coax. Het is nu tijd om te kiezen. Als je dit lastig vindt, is er volop hulp. De ambassadeurs in jouw dorp kunnen je helpen met het beantwoorden van vragen of loop binnen bij een lokale verkoper bij jou in de buurt.

Aanmeldmomenten
Vrijdag 25 oktober | Inloopdag | 13.00 tot 16.00 en van 18:00 tot 20:00 uur bij Erwin Pijnenburg van EP Solutions, Meijelsedijk 219 in Ospeldijk. Georganiseerd door Erwin Pijnenburg van EP Solutions.

Ook in kleinere kernen
Glasvezel buitenaf was al eerder actief in Noordwest Limburg met een succesvolle vraagbundeling in het buitengebied, waar inmiddels de aanleg in volle gang is. Maar ook in de kleine kernen zoals Leveroy en Ospeldijk en de wegen die wel COAX hebben maar geen glasvezel (bijvoorbeeld de Meijelsedijk), is er behoefte aan glasvezel. Met deze supersnelle verbinding zijn ook de inwoners van de kleine kernen straks ‘klaar voor de toekomst’ en kunnen ook zij meedoen met alle razendsnelle technische ontwikkelingen.

Minimale deelname vereist van 35%
De vraagbundeling voor kleine kernen in Noordwest Limburg is opgedeeld in 13 deelgebieden. Per deelgebied is een minimale deelname van 35% benodigd vóór 28 oktober 2019. Tevens zijn er adressen in het buitengebied met coax aangeschreven. Is het deelnamepercentage van 35% bereikt op 28 oktober, dan wordt begin volgend jaar gestart met de aanleg van glasvezel.

Twijfel je nog, maar zie je wel de mogelijkheden die glasvezel biedt voor toekomstige ontwikkelingen? Probeer het dan een jaar. Het is mogelijk om voordelig in te stappen. Je kunt namelijk kiezen voor een voordelig abonnement met ‘internet-only’. Daarmee heb je de glasvezelaansluiting in je huis liggen en bespaar je na-aansluitkosten van minimaal € 995,- als je na de aanmeldperiode alsnog mee wil doen. Ook draag je hierdoor bij aan de benodigde 35%.

Kijk hier wat voor jou de mogelijkheden zijn https://noordwestlimburg.glasvezelbuitenaf.nl

Advertentie

7 Reacties

  1. Altijd doen. Je hebt de in de toekomst de keuze uit 2 hoogwaardige aanbieders. Wanneer je per jaar overstapt kan je ieder jaar aanspraak maken op de welkomsaanbiedingen. Kan je zomaar meer dan 30% op jaarbasis schelen. Je ziet nu al dat Vodafone-ziggo en KPN elkaar op voet volgen op prijs omdat het overgrote deel van de Nederlandse huishoudens geen alternatief heeft.

    • Dat zou wel eens kunnen tegenvallen.
      Op dit moment zijn de enige aanbieders voor particulieren Caiway en Delta en zijn die beide onderdeel van Delta Fiber Nederland BV.

  2. Schandalig dat zei minder hoeven te betalen dan de rest van het buitengebied. Een meter is daar niet korter dan elders.

    • Maar ze hoeven daar wel minder meters te trekken tussen de adressen.

    • Als ik kijk hoe ver sommige woningen daar uit elkaar liggen vraag ik me dat echt af hoor.
      Zo veel scheelt het echt niet.
      Wij wonen hier ook niet ergens midden op de hei of zo.

      Nee ze hadden het allemaal gelijk moeten maken.
      Kom, en alle soorten buitengebied.
      Allemaal niets of allemaal even veel, zelfs de kom. Die hebben toch al altijd baat bij alle voorzieningen waar het buitengebied ook aan mee betaald.

      Bedrijven kunnen het vast ergens op verrekenen, maar als burger is bijna 2000 erg erg veel geld.
      Maar niet mee doen is ook geen optie tegenwoordig.
      Nee klopt echt niet.

  3. Ach , over een half jaar zeurt niemand meer als de glasvezel actief werkt ….. was vroeger ook zo met riolering en aardgas in buiten gebied.
    Als de voorziening er eenmaal is keert de rust weer terug..

    • Hij werkt hier prima, maar zal het nooit eerlijk vinden hoe het geregeld is.
      We betalen hier al aan alles waar we nooit geen gebruik van maken. (speelveldjes, hondenuitlaatplaatsen, strooien doen ze hier niet, dus laat ons ook eens wat gunnen)
      En dan een ander stuk buitengebied waar ze ook hele lange stukken moeten mogen 1000 minder betalen.
      Had dan gewoon elke aansluiting, ook kern, 250 of zo laten betalen en dan was het voor iedereen te doen geweest.
      Glasvezel is in deze tijd voor iedereen even belangrijk.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie